Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate1234

regularność miesiączki po porodzie

Polecane posty

Gość kate1234

jestem mamą prawie 6 miesięcznego chłopca, pierwszy okres dostałam prawie 2 miesiące po porodzie, drugi okres spoznil mi się o 7 dni, a trzeci o 4 dni. Teraz spóźnia mi się już 12 dni. Czy to normalne? Przed ciążą też miałam nieregularną miesiączkę. Współżyjemy z mężem, ale zawsze się zabezpieczamy. Czy któraś ma lub miała podobną sytuację lub wie czy to normalna sytuacja po porodzie?

Gość Ja mam regularnie
(odchylenia do 3 dni). Tak było po pierwszym i po drugim porodzie.

Gość hjsdhjs
Ja też tak mam ostatnio jak byłam u gina żeby założyć spiralę zapytał się mnie kiedy miałam ostatnio okres ja mówię że na początku października a to już był koniec listopada tan do mnie ,że wygłąda na to że jestem w 6 tyg. ciąży!!! Ja w panikę bo przecież dopiero co urodziłam syna no i zabezpieczaliśmy się z mężem wziął mnie na usg dopochwowe ufff okazało się, że nie jestem w ciąży i dopiero po tym powiedział mi że może minąć trochę czasu zanim wszystko wróci do normy. Jak by nie mógł powiedzieć tego wcześniej a nie omal mnie zawału nie nabawił:) Moja koleżanka np nie miała okresu przez 9 miesięcy od porodu i w ciąży drugi raz nie była nic jej nie było:)

Gość bialamasajka
Ja też miałam nieregularne miesiączki. Po pół roku to się unormowało, więc wydaje mi się ze nie masz się czym martwić. Mozesz zacząc prowadzić dokładne oberwacje swoich faz cyklu by wiedzieć co i jak. Ja używałam testera na ślinę owulacyjnego