Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martini with ice

chlopak unosi sie duma

Polecane posty

Gość martini with ice

Chlopak powiedzial mi cos przykrego. twierdzi ze zrobil to dla mojego dobra w sumie w slusznej sprawie. Chcial zebym przylozyla sie do pisania pracy magisterskiej po to abysmy mogli wyjechac w wakacje zagranice,ale uargumentował to tym, że jeśli się nie przyłoże pojedzie sam. Mnie to bardzo zabolało, nei chce słyszeć czegos takiego nawet w żartach. On powiedział, że to nieprawda, że chciał mnei tylko zmotywować. Wprawdzie mnie przeprosil, ale nadal jest zły i nadal wyrzuca mi to, i nie jest tak, że wiem że zaluje i jest mu naprawde przykro. I nie moge mu tego wybaczyc. Ciagle placze i czuje sie slrzywdzona czy jestem nienormalna? Czy to on jest nienormalny ze najpierw mowi mi cos przykrego a potem dlugo unosi sie duma i nie rozumie ze mnie zranil?

Gość emka.....
na Twoim miejcsu zaczelabym pisać.

Gość Duma państwowa
to co on TWIERDZI nie ma znaczenia w porównaniu z tym jakie skutki wywołuja jego działania

Gość Duma państwowa
jesli wyobrażenia przecza FAKTOM - wierz faktom :classic_cool:

Gość adgj
Nie rozumiem czemu tak to przeżywasz.. Powiedział Ci tak bo liczył że Cię to zmotywuje a ty zamiast wziąć sie za robotę i pisać ta pracę to uzalasz sie nad sobą.. Weź sie w garść płaczesz bo chłopak daje Ci motywację do napisania pracy? Bez urazy ale to trochę głupie.. Owszem może nie zrobił tego zbyt taktownie ale może inaczej nie potrafi albo już nie mial pomyslow co cie zmotywuje... Nie przejmuj sie tym tak. Pomysl że chcial Ci tym tylko pomoc...

Gość wypowiedz
Jaka mimoza. Ja pierdole wielka mi praca magisterska, zaloze sie ze musisz i tak tylko zrobic kopuiuj wklej jak 90% kierunkow nietechnicznych w nasyzm kraju, wiec 2 miesiace to mozna zrobic z palcem w d...

autorka ma chyba nie po kolei w głowie, chłopak chce ją zmotywować do pisania pracy a ona jeszcze mu problemy robi. Ciesz się że jeszcze z Tobą jest

Gość strzał w kolanko
Pomysl że chcial Ci tym tylko pomoc... :D, :D, :D niewidzialna ręka to także ty... pamieta ktos ten program?