Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia.>

Najładniejsze perfumy damskie wg Waszych partnerów to .. ?

Polecane posty

Gość gość
Mój chłopak uważa, że najładniej pachnie Chloe. Jest zakochany w tych perfumach. Ja sama kupuję je przez stronę galeriazapachow.pl. Mają tam fajne perfumy w atrakcyjnych cenach !!! Naprawdę,warto:)

Gość goscIwona
Mój facet szaleje za zapachem Jimmy Choo - Jimmy Choo od długiego już czasu zamawia mi że strony zapachowiec.pl :)

Gość gość
Również korzystam z usług rozlewni zapachowiec.pl i zapachy na prawdę trwałe. Mój narzeczony uwielbia Lady Milion

Gość gość
Miss Dior Cherie wygrywa! Słodki, kuszący,bardzo kobiecy zapach. Kupuje z zapachowiec.pl

Gość gość
Light Blue - to zapach kuszący, intensywny a zarazem z nutą świeżości. Bardzo tanio na galeriazapachow.pl

Gość gość
Mojemu partnerowi najbardziej spodobał się Lancome-La Vie est Belle ale Versace-Bright Crystal też mu się podobał. Używam odpowiedników z zapachowiec.pl różnych perfum, zarówno słodkich jak i świeżych i zawsze jestem zadowolona ;)

Gość gość
Dużo komplementów dostałam za Versace-Crystal Noir, Giorgio Armani-Si ale nie tylko te spodobały się mojemu partnerowi. Ogromny wybór zapachów jest na zapachowiec.pl gdzie zaopatruję się w perfumy i jestem z nich zadowolona.

Gość gość
Wy......nochaaa z tym zapachowcem. Jakis odór podrabiany. Tfu A co do tematu - mąż lubi gdy używam Eau des Merveilles Hermesa, rowniez wersji L'Ambre. L'Ange Noir Givenchy Black Opium Crystal Noir Versace Perles de Lalique... sporo jeszcze by się znalazlo

Gość gość
A ja odkryłam zapachy w olejku firmy nabeel, arabskie. Polecam spróbować. Zupełnie coś innego. Moje pierwsze to illusion. Pierwsze niuchy, masakra... Jakieś takie tanie i dziwne. Ale po jakimś czasie nie mogłam oderwać nosa od nadgarstka, może przez to piżmo, które mają ;-) mam kilka, są niesamowite, wielowymiarowe, trwałe, pięknie się rozwijają pod wpływem ciepła ciała, ale każdemu zapachowi trzeba dać szansę, bo to całkiem coś innego niż to do czego jesteśmy przyzwyczajeni.