Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem po cesarce

Dziwny ból brzucha

Polecane posty

Gość jestem po cesarce

Po cesarce jestem 2,5 roku. Od tygodnia boli mnie brzuch, w ciągu dnia mam nieregularne skurcze, w dole brzucha, dokładnie pod raną po cięciu. Momentami jest to wrażenie jakby ktoś mi postawił coś ciężkiego w tym miejscu na brzuchu. Ból czasami promieniuje do jajników. W poniedziałek idę do ginekologa. Co to może być? Czy któraś z Was w początkach drugiej ciąży też tak miała?

Gość jestem po cesarce
Zastanawiam się, czy to nie jest ból związany z pęcherzem. Nigdy nie miałam żadnego zapalenia, ale niepokoi mnie to. Ostatnio też się odchudzam, ale to raczej chyba nie od tego

"na początkach drugiej ciąży" podejrzewam, że dziewczyny po cesarce chciałyby wiedzieć czy jesteś pewna, że to ciąża i co oznacza początek. Z tego co wiem siostra mojego M. w drugiej ciąży po cesarce(minęło niecałe 2 lata) nie miała żadnych objawów takich.

tzn jestes w ciązy tak?? ja jestem teraz w 24 tygodniu drugiej ciazy i na początku odczuwałam tez taki ból wlasnie w miejscu ciecia teraz tez czasami mi sie odzywa ale wszystko po za tym jest w porzadku a po cc jestem 5 lat prawie

Gość jestem po cesarce
Nie wiem czy jestem w ciąży. W poniedziałek się okaże , idę do lekarza.