Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efssffsfdsfds

Jest mi przykro, bo mój były ma nowądziewczynę

Polecane posty

Gość efssffsfdsfds

I dowiedziałam się, że jego matka jąuwielbia (jest ładna, ma dobrąpracę, taka obrotna itd) i to mnie bardzo przybiło :( Czujęsięzupełnie nic niewarta... cały dzieńdzisiaj nic przez to nie jadłam

Gość adasdasdasas
nie przejmuj sie jak ona taka super jest to i sie zmieni maskuje sie z czase i bledy tesciowa u niej znajdzie, czasu potrzeba

Na pewno ci ciężko....ale musisz się zebrac w sobie !!!nie pomoże Ci umartwianie się , naprawdę nie pomoże Kup butelkę dobrego winka !zaproś koleżankę i wyryczcie się wygadajcie pomoże , a następnego dnia idż do sklepu i kup rzecz której nigdybys nie kupiła Pomaga!!!!!!Powodzenia

nie przejmuj się . ja się rozstałam ze swoim 2 miesiące ( mieszkał u mnie 1.5 roku) temu , odchodząc moił że mnie kocha ale musie przemyśleć.a on już mieszka z nowa laską. tacy sa faceci

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moj byly tydzien po tym jak chcial ze mna zamieszkac i mowil ze mnie kocha nagle przestal tak myslec bo jakas panna z nim chwile potanczyla i teraz sobie zyja razem... bolalo jak cholera ale powoli sie ogarniam :) Tobie tez to radze. jak najwiecej przebywaj ze znajomymi, nie ogladaj zdjec (najlepiej je podrzyj, spal, wyrzuc), zajmij sie swoimi zainteresowaniami, zrob cos dla siebie :)

Gość njdsjjsjiwjdw
widoczenie nie byli Wam pisani:p mnie tez moja tesciowa uwielbia ( z wzajemnoscia), a bylej mojego strasznie nie lubila. W koncu uswiadomcie sobie, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i widocznie cos bylo nie tak skoro tak sie stało. do tej co tanczyl z panna- pewnie wytanczyl milosc! przegralas:p

no nie wiem czy tak wytanczyl bo pozniej do mnie dzwonil i twierdzil ze nadal kocha, teskni i czeka

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
'' cały dzieńdzisiaj nic przez to nie jadłam'' zazdroszcze takiej reakcji na stres

Gość kurski css gerard
Takich sobie wybieracie a jest tylu fajnych samotnych mężczyzn.

moj byly tez na pocztaku byl taki zakochany ale gdy zobaczyl ze mi tez zaczyna zalezec hmm no coz zapomnial co to szacunek

"njdsjjsjiwjdw" dlaczego uwazasz ze przegralam? czyzbys to ty byla ta "panna"? jesli tak to zycze powodzenia i zeby nie traktowal ciebie tak jak mnie ;)

Gość Aparat007
@sabdora nie przejmuj się . ja się rozstałam ze swoim 2 miesiące ( mieszkał u mnie 1.5 roku) temu , odchodząc moił że mnie kocha ale musie przemyśleć.a on już mieszka z nowa laską. tacy sa faceci kobiety sa identyczne. % lat zwiazku, , zegnam i dowidzenia. Bez powodu bez przyczyny. Wiec nie uogolniaj malpo okej ?

Gość efssffsfdsfds
Oczywiście nie zrezygnuję z normalnego życia, wyjść itd, ale mimo wszystko, czuję sięjak przegrana. On teraz zdobywa tę nową, jest dla niej taki jaki był dla mnie, a ja dla niego nic nie znaczęa to bardzo boli

Gość facio Gocio
No bez przesady! A co Ty masz taką niską samoocenę? I w ogóle co Ciebie były obchodzi? Nie masz swojego życia?

Gość efssffsfdsfds
Kocham go chyba i stąd ten temat. A raczej na pewno

Gość facio Gocio
Ciekawe, kiedy przyjdzie Ci do głowy mieszanie w ich związku...

Gość efssffsfdsfds
Tak, jużbiegnę "mieszać" skoro on mnie nie chce.

Skąd ja znam to uczucie? Byłam z chłopakiem ponad 2 lata. Rozstaliśmy się ponieważ zaczęłam się męczyć w tym związku, po za tym zdradziłam go..ale to nie ważne. On zawsze mi powtarzał, że nigdy nie pozwoli mi od siebie odejść, że będzie się zawsze o mnie starał, bo wie, że to ja jestem tą jedyną. No i po naszym rozstaniu starał się..tydzień. Później przestał się odzywać. Słyszałam, że był okropnie załamany, że zaczął pić, jarać i w ogóle.. Ale dosyć szybko się pozbierał. Już miesiąc później miał nową dziewczynę..co jest troszkę dziwne, bo on jej nigdy na oczy nie widział, poznali się przez internet, dzieli ich 2000 km, a mimo, to zaczęli ze sobą chodzić i to w tak szybkim tempie. Półtora miesiąca później pojechał do niej i OŚWIADCZYŁ jej się! To jakiś cyrk! Nie mogę w to uwierzyć.

Gość efssffsfdsfds
Karina, zakładając, że nie kłamał mówiąc, że mu zależy, to może zrobił to dlatego właśnie, że Cię kocha? Trochęzazdroszczę, bo u mnie sprawa jest inna, on ma mnie w dupce

Gość efssffsfdsfds
Zawsze szczery, przezabawne, nie? Cały czas nakurwia mnie żołądek z nerw i jest mi słabo.