Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i zrezygnowana

Wysoki puls i niskie ciśnienie do tego zawroty głowy

Polecane posty

Gość gość
DuoControl sprawdzi sie przy samych pomiarach do biegania? czy lepiej cisnieniomierz?

Gość kinga

Polecam ten sam model czyli DuoControl. Bardzo proste w zrobieniu badanie które zajmuje chwilkę i po sprawie ;)

Gość martinn
Dnia 19.12.2018 o 14:18, Gość kinga napisał:

Polecam ten sam model czyli DuoControl. Bardzo proste w zrobieniu badanie które zajmuje chwilkę i po sprawie ;)

Mi żona kupowała Duo Control i teraz chodzi za mną i suszy głowę żebym co chwila sprawdzał sobie natlenienie krwi. Dobrze że tutaj takie badanie zajmuje moment :P

Gość majka

Jak szukacie dla siebie pulsooksymetru to mogę polecić sprzęt Duo Control, dobrze się u mnie sprawdza, jesteśmy zadowoleni. Korzystamy przy złym samopoczuciu, ale myślę że będzie to także dobra opcja dla osób, które są przewlekłe chore i muszą znaleźć

Gość kubaa

Może zobacz sobie ofertę Sanity, firma oferuje nam obecnie, pulsooksymetr DuoControl, sprzęt

do pomiaru saturacji. Wśród tych różnych sprzętów medycznych bez wątpienia będziecie mogli poszukać takiego urządzenia, które będzie pomagało Wam dbać o zdrowie i kontrolować jego podstawowe parametry.