Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .,kmjnh

Jestem załamana

Polecane posty

Gość .,kmjnh

Mam ostatnio takiego doła, że nie chce mi się żyć. Czuję się samotna jak chyba nigdy dotąd. Znajomi są zaprzątnięci tylko swoimi sprawami, nie mam już nikogo, z kim mogłabym porozmawiać. Jak mam poprawić sobie nastrój? Już tak nie mogę. :(

Gość .,kmjnh
Nie lubię takich filmów... Wątpię, żeby mi poprawił humor.

Gość Dominik N
Dobra kawa albo herbata i deserek podobno pomaga kobietom. Ja uwielbiam patrzeć na miasto nocą, szczególnie samochody; to mi zawsze pomaga i mnie odpręża. Nie załamuj się; głowa do góry ;)

Gość Karmazynowy
pogadaj ze mna:)

Gość Julek....
Właśnie porozmawiaj sobie na forum, wyżal się i czas minie...

Gość .,kmjnh
Deserkami pocieszam się aż za często. :( Mam taki problem, że w stresie zaczynam za dużo jeść. A co do oglądania miasta nocą, to mieszkam w małym miasteczku i tutaj w nocy po mieście chodzą tylko nawaleni gimnazjaliści i dresy szukające zaczepki. Karmazynowy, ok ;) Ale na jaki temat?

Gość Karmazynowy
miasto noca by sie fajnie z samolotu ogladalo

Gość Karmazynowy
niewiem zapodaj jakis

Gość .,kmjnh
Napisałam, jaki mam powód. Oj, ja nie lubię latać samolotem. Widoki z lotu ptaka wolę oglądać na zdjęciach. ;)

Gość Dominik N
Pamiętaj, że nie jesteś sama ;) Każdy ma problemy, dołki i w ogóle. Ja po szkole nie mogę znaleźć pracy, nie mam jeszcze dziewczyny(21 lat) mam psa idiotę a na dodatek za oknem pada deszcz. Zero stresu ;)

Gość Karmazynowy
ja tam bym sie chetnie przelecial samolotem tak wieczorem fajne widoczki sa

Gość .,kmjnh
Dominik, dzięki za pocieszenie. Na co dzień jakoś sobie radzę ze złym nastrojem, ale co jakiś czas łapie mnie taki dół, że naprawdę nie chce mi się żyć. Karmazynowy, ja leciałam samolotem nocą i faktycznie duże miasto fajnie wygląda, ale byłam taka przestraszona, że tylko na chwilkę wyjrzałam przez okno. :D

Gość nwjwdn
ja tez mam 21 lat i nie mam chłopaka. Wątpie czy go w ogóle znajde. w dzisiejszych czasach to wątpię. Chyba będe starą panną;/ i nic sie nie dzieje, taka nuda, że coś okropnego. NAwet nie mam o czym pogadać z koleżanką. Nie mam z kim iść na dyskotekę, a tak mi się marzy. Siedze i wegetuje;(

Gość .,kmjnh
To idź sama na dyskotekę. :P Siądź sobie przy barze i może ktoś się dosiądzie albo poprosi Cię do tańca.

Gość nwjwdn
samej włuczyc się po nocy po mieście troche się boje. I muszę siedzieć i się nie ruszać z domu. Masakra

Gość ixyyyyyyyyyyy
straszna maruda z ciebie to nie, tamto tez nie :o

Gość nwjwdn
z autorki czy ze mnie?

Gość Empatyczna do bólu
nwjwdn tez mam tak samo jak Ty, z tym, ze mam kolezanke, czasem popisze z znajomymi ze studiow, które skonczylam)..a tak mieszkanie w zadupiu dobija zwłaszcza zima..z tym wyjsciem samej na dyskoteke to nawet nie mysl , dzieja sie rózne rzeczy..nie ma sie obrony

Gość .,kmjnh
No to niekoniecznie na dyskotekę, ale zawsze gdzieś można wyjść samemu. Na basen, na ciastko do cukierni albo na spacer. Ja lubię sama chodzić po mieście, chociaż na dyskotekę też bym sama nie poszła.

Gość nwjwdn
zostaje zamuła przed komp;(