Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaaa1985

dlaczego faceci nie chca zwiazku, tylko ff?

Polecane posty

Gość bo faceci tacy
się do niczego więcej nie nadają :D oOO już frustraci się zbierają

Gość po seks jest przyjemny
a na co komu tzw.związek,z którego prawdopodobnie nic nie będzie,co dobrego będzie z bawienia się w miłość,gdzie tak naprawdę nie ma i nie będzie tego czegoś.To już lepiej się chyba pobzykać bez zobowiązań.

Gość bo faceci tacy
Brak odpowiedzialności i lenistwo to przyczyny

Gość martynoska
szkoda czasu i słów na takich

bo to tak jest że bo to tak jest że, masz prace, wykształcenie, satysfakcje, ale kiedyś poczujesz, jaka jesteś samotna, jaka panuje pustka w TWoim życiu i to wszystko tak naprawdę nic nie znaczy. Widzisz wszystko tak radykalnie. Wyobraź sobie, ze mozna być w związku i skończyć studia. Co więcej, mozna nawet w czasie studió pobrać sie i mieć dzieci. To tylko kwestia tego jak dobiorą sie ludzie, a nie tak banalnych kwestii jak studiowanie czy praca.

Gość PanParówka
a w ogole do czego nam kobiety sa potrzebne ??

Gość ameliaaa1985
Juz przyszli tu grubi i bez pasji :D faktycznie nie ma sensu rozmawiac z takim opojami :D:P 🖐️

Gość martynoska
seks jest fajny jak czujesz coś do drugiego człowieka...panowie czemu wy tego nie rozumiecie?

Gość PanParówka
kafeobserwatore zgodze sie z toba w 100 % ludzie skupiaja sie na glupich banalach i nie sa szczesliwi bo pieprzyk jest po lewej stronie bo nie ma pasji itp :) to po co poszlas z nim do lozka :D ?

Gość po seks jest przyjemny
Pokolenia rodziców nie miały takich dylematów,po prostu w jakimś wieku się wiązało się na bardzo poważnie i zakładało rodzinę.Obecnie to chyba jest większy sens mieć przyjemność z pobzykania się, niż bawić się w poszukiwania w Królewicza z Bajki lub Księżniczki,co dobrego wyniknie z jakiejś pseudouczuciowości,nie traktowanej tak naprawdę na poważnie.

Gość jakie brednie
Parówka - weź się nie pogrążaj :D Piszę to jako facet zaznaczam

Gość PanParówka
prawda jest taka ze wiekszosc kobiet nadaje sie tylko do jednego sa drobne wyjatki :D no przykrmo mi ale ja chce dziewczyny bez dziórki :D potem kobieta mysli jeden facet drógi facet itp az w koncu zostaje sama :!!!

Gość jakie brednie
Już frustraci/prawiki się burzą :D

Gość PanParówka
w zyciu mialem kilka kobiet i wiem ze nie chcialbym juz spotkac na swojej drodze takie typy jak one poprostu chce dziewicy tylko ona ma dla mnie cos intrygujacego nieodkrytego !!

Gość jakie brednie
Jak nie jesteś prawikiem to nie powinieneś wymagać od kobiety dziewictwa :D

Gość jasne jasne jasne
jesli kobieta przystaje na takie układy jest głupsza jak ten co je prponuje, przeciez wiadomo ze chce sobie poruchac bez zadnych konsekwenkcji, kobiety musza zrozumiec ze szybko sie starzeja, jesli sie decyduja na takie kroki i to z coraz innym frajerem, nie dziwota ze zostaja potem same, wiadomo juz skad tyle samotnych 30 letnich kobiet :D

Gość jasne jasne jasne
madra kobieta nie bawi sie w takie rzeczy, ktora jest cwana to szuka sobie faceta na stałe a nie bawi sie w przygodne zwiazki, facet ma przewage nad nimi bo nie starzeje sie tak szybko, wiec jemu tak naprawde moze to wisiec przy samej szyjii, zreszta to zycie autorki, zeby potem sie nie zdziwiła jak przejdize do histori jak tylko lalka do ruchania :D

Gość PanParówka
to czego ja wymagam to moja sprawa nic ci do tego !! :D

Gość pamiętaj
jak nie spełniasz wymagań to sam ich też nie miej, bo to nie wypali

Gość jasne jasne jasne
jak koles co nie jest prawiczkiem moze wymagac dziewictwa od kobiety? no jak? :D

Gość turysty
Dajecie facetom tylko sex to tak się dzieje same nas nauczyliście takich układów. Kiedyś kobiety trzymały mężczyzn z sesje i jakoś mężczyźni wytrzymywali. A dziś kobiety same uczą mężczyzn sesji bez zobowiązań.

Gość high dj fe
Problem jest taki, że po za seksem większość z was nie ma nic do zaoferowania mężczyźnie. W większość nawet nie staracie się w jako kolejek inny sposób zainteresować mężczyzny.

Gość jasne jasne jasne
dyskotekowe sciery nigdy nie miały nic do zaoferowania poza swoim ciałem, roznica jedyna jest taka ze kiedys byłłe tego mmniej, dzis przygodny seks jest modny :D

Każdy facet chce związku. Jeżeli pozna cudowną kobietę to nigdy nie zaproponuje jej ff. A jeżeli jej nie szanuje, ma ją za łatwą to składa takie propozycje. Faceci nie są głupi. Wiedzą na ile mogą sobie pozwolić.

Odpowiednia dziewczyna to i chce się związku -ja taką znalazłem

Gość zapytaj mnie o to Kochany
jeżeli ff to tylko seks czyli jaka częstotliwość...? a jeżeli poza chemią ( ok- pożądaniem) jest coś jeszcze...i można się spotykać i rozmawiać rozmawiać rozmawiać...do czasu aż się niby przypadkiem nie dotknie😘 powierzyć sobie tajemnice i marzenia i być pewnym że nikt się o nich nie dowie... i życzyć tej drugiej osobie wszystkiego naj...bez zbędnych słów - to takie oczywiste... co to może być...??? http://youtu.be/Wf4Gjq-Nqm0

Gość a co to temat
padł ? tak jak większość ff:classic_cool:

Gość pierwsze słysze zeby facet
wola firefoxa od związku:D co to jest ff?

Gość yggfcccccc
Kobiety chcą ff to mają.