Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie pomarańczka

Pytanie o obrażanie...

Polecane posty

zastanawia mnie co wam daje obrażanie się wzajemnie na forum?? przecież to świadczy o waszej kulturze a raczej jej braku. Czujecie się bardziej dowartościowane czy o co chodzi??

up

Gość a wes
spadaj szmato!!!

obrażać już każdy umie a racjonalnie odpowiedzieć DLACZEGO to już nikt?? dziwne.

Gość Marcyska89
Wlasnie dlatego ze mam szacunek do siebie nie udzielam sie w topikach gdzie kobiety sie obrażają, wstyd, a ja nie mam zamiaru sie znizac do ich poziomu:)

Gość bo tu samo gimgówno siedzi
małolaty po 17 lat nudzą sie i obrażaja !

Gość a ja ci odpodpowiem
wal sie na ta kurewska morde świnio dzika!!

Gość Marcyska89
To wyniosły z domu, tego ich mamusie nauczyły, w domu siedzą szare myszki w życiu, a w sieci anonimowe, więc sie wyzywaja na innych kobietach. Mi by było wstyd, nie takie zachowanie wyniosłam z domu rodzinnego, dlatego gdy widzę ze coś sie zaczyna dziać to od razu uciekam.

Gość do marcyski
Marcyska ale po co sie łajzo dalej wypowiadasz??? wypad kurwa.przeciez sie tu wyzywaja to co tu jeszcze robisz??? prowokujesz!!

Gość hehehe a po co
Marcysia wypierdalaj! Wlasnie dlatego ze mam szacunek do siebie nie udzielam sie w topikach gdzie kobiety sie obrażają, wstyd, a ja nie mam zamiaru sie znizac do ich poziomu zapszeczasz sama sobie kobietko :);)

Gość cvbnm,.
za przeproszeniem ale to jest adekwatne ''kozak w necie, pizdda w świecie ''

Gość W tym temacie autorka
Wydaje mi się że obrażanie innych wynika ze słabości. Ktoś kto nie potrafią powstrzymać złości, podirytowania wybucha złością . Nie wszyscy są na tyle silni by zignorować idiotyczne pod ich kątem komentrze , złośliwości czy zwyczajnie wpisy które działają na newry i odpłacają się tym samym bądź sami prowokują by pożywić swoja dumę czyjąś złością, zepsutym humorem . To działa jak perpetuum mobile. Ja jak dwa miesiące nie wchodziłam na kafe to czułam spokój (wcześniej nie wiedziałam skąd u mnie uczucie złości i nie spodziewałabym się że głupie forum i dyskusja tak działały na moją podświadomość ) aż do czasu kiedy znowu dałam się wyprowadzić z równowagi by nauczyć się olewać wszystko co mi nie pasuje (bez reakcji) . Dziś nie ruszyłby mnie żaden pomarańczowy ani czarny negatywny komentarz a tym bardziej zaczepka. Jak widać forum może czegoś nauczyć :D

jestem tu od jakiegoś czasu, widziałam do tej pory najazd na 2 osoby... Może było więcej ale nie zwróciłam uwagi i się zastanawiam czy te które wyzywają inne od patologii używając przy tym wulgaryzmów, czy same takowej patologii nie reprezentują?? No bo przecież to nie są zachowania kulturalnych ludzi. W sumie tym dziewczynom się nie dziwie, bo ile można najazdów wytrzymać?? Poprostu się zastanawiam czy kafeteria została utworzona po to, aby odbywały tu się kulturalne dyskusje, czy po to, żeby była sławna i pełna śmieci?? Bo mi się wydaje, że tu dużo osób zrównoważonych nie wchodzi, ponieważ jak wejdzie pierwszy raz zobaczy co się dzieje to już nie wraca, a na jakiej opinii zależy administratorom? Wiem, że nie mogą być tu 24/7 ale co jakiś czas powinni blokować nicki, które reprezentują sobą takie a nie inne wychowanie?

dlatego poważne i ciekawe rozmowy można prowadzić w dzień gdy cała ta ferajna w szkole siedzi

dlatego poważne i ciekawe rozmowy można prowadzić w dzień gdy cała ta ferajna w szkole siedzi

no niby tak, ale na kafeterii tez siedza w szkole na telefonach, zastanawiam się nad tym wszystkim, bo przeciez gdy sie kogos obraza to pokazuje się swój poziom kultury, arecki446 więc jak to jest, czy te kobiety czy dziewczyny wychowuje ulica, czy to są poprostu osoby zastraszone i tak jak tutaj ktoś napisał "kozak w necie pizda w świecie"??

Gość sasanka z mielna.
ja wam odpowiem, problemem sa "matki" czy tez przyszłe matki obecnie w ciąży, które się wymadrzają a nie znaja tematu, nie mają wiedzy i doświadczenia. Aby ułatwić wam pojęcie tego, to tak jakby m ja zaczęla opowiadać o pilotowaniu śmigłowca oglądając je jedynie w tv 🖐️ Buta nie zna granic

sasanka z mielna. no dobra, ale po co obrażać kogoś takiego? bo tego nie rozumiem? Ja zadałam PYTANIE i też zostałam obrażona, więc nie wypowiedziałam się na żaden temat. Więc jak to jest bo widzę, że jesteś najbardziej zorientowana?

Gość sasanka z mielna.
ja zoruientowana? po prostu nie rozumiem, wojna jest o to, ze te "matki" nic nie wiedzą a się madzrą a jak im ktos zwróci uwage to szok! A wyzwiska ida bo jak wiadomo ludzie w necie się nie hamuja, ale to dotyczy obu stron!

no przecież dzieci jak podrastają to już ich w domu nie utrzymasz.a w towarzystwie to trzeba się czymś wykazać żeby niebyć mamisynkiem bo tacy w towarzychu są wyśmiewani.niektórym obrażanie sprawia frajdę.tak samo jak na ulicy paru gnoi się zbierze i szukają zaczepy.a pojedyńczo grzeczniutkie to mama zadowolona

jeszcze jedno pytanie zadam bo teraz siedzę i widzę. Dziewczyna podszyła sie pod czyjś nick, z tego co widzę się zaczerniła i zmieniła jakoś literkę czy 2 w czyimś nicku. Co jej to daje?? Że wyzywa jako ktoś ludzi??

sasanka z mielna. ale przeczytałaś dobrze mój temat? bo tam było dokładnie tak: "zastanawia mnie co wam daje obrażanie się wzajemnie na forum??" więc pytam o obie strony, nie o jedną??

Arecki446 ja tego chyba nigdy nie zrozumiem i nie pojmę, zamiast przemilczć to co ktoś mówi, czy tak jak według tu osoby wypowiadającej się "pieprzy głupoty" to nie lepiej przemilczeć i nie czytać?? Bo z tego co widzę, to każda która obraża kogoś śledzi non stop czyjeś wypowiedzi i to mnie zastanawia? skoro według nich ktoś gada głupoty i wchodzi na każdy temat to skąd o tym wiedzą?? widocznie robią to samo, ale po co późniejsze obrażanie??

autorko. Obrażanie to swoją drogą i też niecierpię tego ale jak widzę zakładane tematy to sam czasem niemogę się powstrzymać przed jakąś drwiącą wypowiedzią

no owszem, ale tu chodzi głównie (z tego co widze) o odpowiedzi, nie tematy, bo te tematy są zakładane przeważnie właśnie z pomarańczowych nicków, a nie obrażają takich, bo jak wchodzi to za każdym razem inny nick... Obraża się te zaczernione.

Gość ramtaramta......
arecki446 "dlatego poważne i ciekawe rozmowy można prowadzić w dzień gdy cała ta ferajna w szkole siedzi" o Nie mozna. Cala ta rzesza bezrobotnych, nie uczacych sie 20 latek siedzi non stop na forum. To jest jakas plaga w tej chwili :O

Gość sasanka z mielna.
ja mam zawsze ten sam nick :o i nie mam zamiaru sie zaczerniać

Po całym dniu spędzonym w pracy moja pochwa śmierdzi gryką, świerzopem i dzięcielinąpałą ale to nic takiego bo moja wagina jest zarośnieta jak ogór więc woń nie jest tak dokuczliwa a przynajmniej nie przeszkadza to mojemu pupilowi Aresowi. Chciałam jeszcze dodać że chodze na techno party i ubieram się na różowo i mam na osiedlu ksywke \"tapeciara\" lub \"zobacz idzie ta k**wa\" ogólnie jestem z siebie zadowolona, mam nawet chłopaka teraz będą mi wszystkie pindy z forum zazdrościć, mój chłopak jest wspaniały ma piękne bako-brody i 2 lata temu wyszedł ze szpitala dla obłąkanych raz nawet całował moje piersi jak się później okazało były to moje plecy a zresztą to mało interesujące