Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnalka

Do kobietek ktore nie maja orgazmu pochwowego !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 3000 zloty miesiecznie
moj pierwszy orgazm w zyciu byl wlasnie analny :-) bylam dziewica a facet nie musial mnie nawet penetrowac w pupe tylko sie przytulil sie i mnie glaskal po pupie i kutaska przytulal :-) pozniej mialam partnera ktorego bardzo kochalam z nim mialam praktycznie wszystko. seks analny i od razu orgazmy jak tylko wsadzil mi w pupe. orgazmy pochwowe jeden za drugim. i oczywiscie orgazmy lechtaczkowe ktore z nim uwielbialam. wszystko podaczs jednej nocy :-) jak sie chce to mozna :-) ale na dzien dzisiejszy nie potzrebuje lechtaczkowego bo go sama moge zrobic tylko porzadne ruchanko i przynajmniej jeden pochwowy bo jak nie jestem zla :-O

Gość gogow
Jestem kobietka mam 24 aktualnie jestem w ciąży, nigdy nie miałam orgazmu z mężczzna sama potrafię dojść nie rusza mnie jak mam siarka w środku, jedynie co mnie jako tako rusza to lechtaczka

Gość jaka jest roznica w %
nie wiedzialam ze mozna miec orgazmy analne, przeciez tam nie ma punktów G i tym podobnych :)

Gość plejboj masion
no ba... ja raz sie podniecilam jak facet glaskal mnie po wlosach, orgazm wlosowy normalnie... z kolei on mial orgazm pachowy ale moze to po prostu laskotki

ja mam 28 i mysle ze siurki są potrzebne, mam orgazmy łechtaczkowe,ale nie wyobrazam sobie zycia bez kutaska, nawet czasem lubię (czasem) zrobic loda

Gość plejboj masion
a dla mnie siurki do sikania, bo (dla mnie) nic wiecej nie robia

plejboj - jestes less?

Gość plejboj masion
nie, absolutnie.

plejboj-to czemu siurki tylko do sikania?

Gość plejboj masion
bo nie przepadam za penetracja, nudzi mnie to, czasem wkurza

tzn ze jak i ja masz orgazmy łechtaczkowe, penetracja jest specyficzna gdy sie ma tego rodzaju orgazmy, gdyz niestety czasem jest niepotrzebna, mialam tak kiedys dziwnie ze po mazazu lechtaczki i orgazmie moglam isc juz spac ze tak powiem,nie musialabym juz więcej nic wkladać, tylko dla niego to zrobilam:(

Gość plejboj masion
pochwowy tez mialam ale dla mnie to jest to samo co lechtaczkowy, tyle ze bez dotykania lechtaczki. lechtaczkowy jest latwiejszy dla mnie do osiagniecia, bardziej naturalny.

orgazm powstaje W MOZGU pomyslcie nad tym dziewczyny bo to cala tajmenica orgazmu czy pochwowego czy analnego nie wazne ale powiem tyle nie z kazdym partenerem mozna przezyc wszystkie orgazmy z jednym mozesz miec lechtaczkowe z innym pochwowe itd

kurcze a to dopiero wzbudza chęć na zmiane partnera:)

Gość plejboj masion
no to nie wiem, moje orgazmy byly praktycznie takie same z kazdym partnerem ktorego mialam, takie same jak podczas masturbacji a nawet podczas snu ;) (takie sama jesli chodzi o ich "moc" oraz o rodzaj)

oj dla mnie najlepszy orgazm jak kutasek wejdzie i w jedna minute fontanna ze mnie plynie :-) a facet zdziwiony ze juz??? :-) ale dla mne to dopiero poczatek :-) no mialam w mlodosci przez 9 lat dobrego kochanka :-) dlatego mam wymagania :-)

nie wiem juz sama czy cieszyc sie z tego co mam czy szukac dalej nowych doznań, mogę dążyć do orgazmu pochwowego, ale rowniez z zerowym skutkiem co będzie mnie drażnić, mogę tez zostać przy łechtaczkowym ale czasem mam niedosyt,

Gość plejboj masion
a ja mialam najpierw slabych, pozniej coraz lepszych, teraz mam (mam nadzieje) najlepszego a orgazm zawsze taki sam, tylko otoczka sie zmienia

Gość plejboj masion
byc moze nigdy nie bedziesz miala pochwowego, po co sie tym dreczyc? a juz kompletnie bez sensu dla mnie jest zmienianie partnera z tego powodu. jesli myslisz ze to jego "wina" sprobuj sama z wibratorem ;)

3000 zlotych- szybko Ci to idzie, tak szybko się podniecasz? ja to tylko sama potrafię zrobić sobie dobrze w kilka sekund ale facet bawi się ze mną ....chwilę to trwać musi niestety

nigdy zabawki nie dały mi orgazmu pochwowego, więc to tez i nie wina faceta, mysle ze taka natura,ale wkurza mnie to bo mam wyrzuty sumienia ze orgazm pochwowy jest intensywniejszy i lepszy...

zalezy od faceta sa faceci na kotrych patrze i mi cieknie po nogach :-) a do orgazmu wtedy niedaleko ;-)

z tym wyciekiem po nogach to mialam, jak poznalam obecnego partnera, po 7 latach z nim przestalo mi wyciekac i szukam większych doznań, trudne to bo fajnie jest, ale potrzeby wzrosły.....

Gość WiecznieNapalonaTrzydiestka_34
To zalezy od partnera,moj facet zajebiscie porusza biodrami w prawo i lewo ze prawie zaraz mam orgazm pochwowy..

Gość prii
mam z mężem ten sam problem... nigdy nie miałam pochwowego orgazmu.. ale jest fakt ze nastawienie psychicznie duzo daje, druga sprawa wypoczynek bo po 10h w pracy to raczej ciezko sie dobrze nastawic na stosunek... raz wydaje mi sie że byłam blisko ale jest tez inny problem mój mąz szybko dochodzi... wiec sie nie udało:(

Gość sabinawinna
spróbuj podwójnej penetracji z wibratorem w tyłku - ja tak miałam pierwszy orgazm pochwowy.