Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czułbym się tacy jak oni

Nie chciałbym dziewczyny, co spała z prostymi, nieinteligentnymi facetami

Polecane posty

no na tym co wrzucilas nie wiele widac, ale z tego co widac nie jest zle, gruba nie jestes tylko pulchna troche, mozna to jeszcze podczepic pod kobiece ksztalty ale to juz raczej górna granica. tyle ze wlasnie za malo widac zeby stwierdzic dokladnie bo jedna noga wydaje sie ok a druga gruba

jak masz sie zabic to spotkaj sie jeszcze przed smiercia z maciorą ;) chlopak se skorzysta a moze i cos z tego wyjdzie wiecej :P

rozumiem bycie grubą ale pierwszy raz slysze ze jestem "pulchna". wyleje cala wanne lez a puzniej sie w niej utopie

Gość Mr. Blonde,:
Koleżanka dramatyzuje na zdjęciu co prawda niewiele widać, ale tragicznie nie jest...

ej no nie dramatyzuj gruba to o wieeele gorzej na prawde. pulchne to tylko troche wiecej cialka niz powinno, niektore dziewczyny wygladaja tak calkiem calkiem. grube to juz po prostu grube i w moim mniemaniu aseksualne. aha, i zaznaczam ze ja tu tylko i wylacznie za siebie sie wypowiadam, ktos inny moze stwierdzic ze jestes miodzio

Gość Mr. Blonde,:
na tamtym zdjęciu koleżanka wygląda interesująco... nie wiem jak na innych..

Gość Mr. Blonde,:
koleżanka pokaże inne zdjęcie to wyleczymy ją z kompleksów

no to w takim razie nie mozesz czekac jak spiaca krolewna az sie znajdzie ksiaze ktory ja zbudzi z letargu pocalunkiem i beda zyli dlugo i szczesliwie. musisz aktywnie uzywac swej kobiecej kokieterii inaczej nigdy chlopa nie znajdziesz.

nie no tutaj juz o wiele lepiej sie prezentuja przynajmniej te czesci Twego ciala ktore widac :P jakby jeszcze twarz bylo widac to juz by dopelnilo troche obrazu calosci. no ale i tak nic nie zastapi zdjecia calej sylwetki, nie mozesz sobie teraz zrobic jakiegos foto? komórką, mydłem, czymkolwiek? :P

szara nobo to ogolnie jest zmorą naszych czasów - coraz wieksze skupiska ludzi a ludzie w nich coraz bardziej samotni i odizolowani

Gość Mr. Blonde,:
tak jak kolega mówi

Gość Mr. Blonde,:
jak chcesz to wstaw..