Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia h87hhh

Narzeczony zerwał zaręczony

Polecane posty

Gość kasia h87hhh

tłumacząc, że chce wrócić do swojej byłej, a ja byłam wielką pomyłką :(

Gość kasia h87hhh
powiedział też, że chciałby cofnąć czas i nigdy mnie nie poznać... jestem zalamana :(

Gość dsfdeas
Nie łam się - lepiej teraz niż pare miesięcy po ślubie i rozwód - to zło kiedyś do niego wróci 3-krotnie,

Gość kasia h87hhh
ale ja nie mogę tego zrozumieć... najpierw odszedł od tamtej kobiety dla mnie, wszystko między nami się dobrze układało, wiedziałam że naprawdę mnie kocha, a tu nagle taka wiadomość... prawie mnie z nóg zwaliło

Gość kaszamannakasza
to chyba raczej cie nie kochał, nie ma co się oszukiwac, "wiedziałam, że naprawdę mnie kocha" - niestety na pewno to cię nie kochał

Gość kasia h87hhh
to po co by zostawiał tamtą dla mnie? po co by się oświadczał? a teraz znów do niej wraca... współczuję tamtej kobiecie, bo na jej miejscu chyba nie przyjęłabym go z powrotem po czymś takim, ale jednocześnie jej zazdroszczę. nie wiem jak nauczyć się żyć bez niego...

Gość helohelohelo
ile byliście razem?

Gość kasia h87hhh
rok. wiem, że to może niektórym wydawać się zbyt mało żeby planować ślub i wspólne życie, ale on na początku naprawdę się starał, nawet jak na początku nie okazywałam mu zainteresowania to pozostawał nieugięty, w końcu uległam...

Gość szatynkaaa19
bylo sie nie brac za zajetego faceta to sie nazywa karma

Gość kasia h87hhh
najgorsze jest to, że chyba jestem z nim w ciąży... nie powiedziałam mu, bo chciałam się najpierw upewnić, ale wszystko na to wskazuje. nie wiem co zrobię jeśli okaże się, że będę miała z nim dziecko

Gość szatynkaaa19
samotne macierzynstwo to nie koniec swiata, ale zasze mozesz znalezc kogos innego

Gość kasia h87hhh
"bylo sie nie brac za zajetego faceta" to nie tak owszem spotykaliśmy się kiedy on był z tamtą, ale między innymi dlatego go odtrącałam nie wiem czy przyzwyczaję się do życia bez niego, nie wiem nawet czy dam radę zasnąć dziś sama...

Gość superrrbbba
Tak to bywa gdy zamiast myśleć głową to rusza się dupa.

Szkoda że się na nim nie poznałaś wcześniej a teraz zrobił ci tylko krzywdę - bo jest głupi

Gość kasia h87hhh
na początku tak się cieszyłam jak zaczęłam podejrzewać, że to ciąża, a teraz marzę tylko by okazało się, że to nie prawda

Gość didididiiiiiiiiiiii
a mi ciebie nie jest szkoda, odszedl od dziewczyny dla ciebie, ona tez cierpiala, a teraz wrocil, widocznie ja zawsze kocha a ty bylas tylko chwilowym zauroczeniem, przejrzal na oczy i cie zostawil, proste. Zerwal zareczyny bo gdy dotarlo do niego ze spedzi reszte zycia z kabieta ktorej nie kocha , wybral inna droge i byla kobiete ktora kocha

Gość Singielek...
kasia h87hhh Gdyby okazało się, że jesteś z nim w ciąży to pierwszą osobą, którą bym o tym poinformował to byłaby jego dziewczyna. Aczkolwiek na obecną chwilę bym Ci raczej tej ciąży nie życzył.

Gość szatynkaaa19
ta druga to pewnie milosc jego zycia, pewnie dzieki tobie to zrozumial co stracil i dlatego chce do niej wrocic, teraz wydaje ci sie ze to koniec swiata ale pomysl lepeij teraz niz po slubie, a tak mozesz jeszcze sobie z kims ulozyc zycie, byc z kims kto kocha ciebie tak mozno jak ty jego( bo on cie nie kocha i nie bylabys z nim szczesliwa)

Gość MiIena87
Do mnie wrócił. HA! Wygrałam z Tobą!

Nie jest w żadnej ciąży i nie jest żadną Kasią, jest zwyczajnym podszywem znudzonym swoim życiem, który spedza samotnie piątkowy wieczór i nie wie co ze sobą zrobić. żenujące i smutne jest ''życie'' cudzym życiem. ps. Kasia nie jest z rocznika 87 :]

Gość kasia h87hhh
szatynkaaa19 masz pewnie rację, że lepiej teraz niż po ślubie, ale ból i tak jest i byłby ten sam ktoś tu wcześniej zasugerował, że powinnam powiedzieć o ewentualnej ciąży jego dziewczynie, na razie nie wiem czy w takim przypadku poinformowałabym nawet jego, skoro postanowił zniknąć z mojego życia, to chcę by z niego zniknął na zawsze.

Gość ee6te
przynajmniej poczujesz to co czuła ona kiedy ją zostawił :p

Gość telenoweli prawie
wenezuelskiej ciąg dalszy...

Gość milena a ty wiesz co ze
sobą zrobić? Jeszcze kilka dni temu stękałaś jak to bardzo jesteś zraniona przez byłego i nie możesz o nim zapomnieć. Rok po rozstaniu nie byłaś w stanie normalnie funkcjonować i teraz nagle ci przeszło?

Gość kasia h87hhh
nadal nie zmienił statusu na facebooku, nie wiem czy powinnam zrobić to pierwsza. nie chcę tego robić, zaraz pojawią pytania od znajomych...

Gość fejsi, tu
Nie no jak na fejsiku nie zmienił statusu to się z tobą ożen i:-D

Gość kasia h87hhh
też uważam, że on powinien pierwszy to zrobić. ja nie mam odwagi... w ogóle myślę, żeby dezaktywować facebooka na jakiś czas, wrócę kiedy sytuacja się uspokoi