Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cybercyber

poranny namiocik u faceta

Polecane posty

Gość yyyyyy
Ja jakoś nigdy nie zaobserwowałem u siebie namiotu z rana. Mój raczej przylega do podbrzusza w stronę pępka :D

Gość lolo brygada
moj chlop jest juz za stary na takie rzeczy, potencja siada po trzydziestce

Gość lolo brygada
moze byc, ale nic szczegolnie krecacego, szczerze mowiac, ot fizjologia

Tiaaaaaaaaaaaaaaaaa jak śpisz a on u sąsiadki przebywa to po czym ma mieć wielgachny namiocik :D

Gość nie bądz śmieszna
potencja spada po 30 chyba ci

Gość lolo brygada
mnie nie spada, spada mojemu facetowi, chyba lepiej go znam, nie pisalam ze kazdemu spada

Gość Nieco Starszy
Musze Was rozczarowac ... Wzwod nocny albo poranny nie ma nic wspolnego z podnieceniem seksualnym ... Jest to czysto fizjologiczny efekt, ktory wystepuje zupelnie niezaleznie od tego, czy w lozku jest obecna kobieta czy nie. Najlepszym dowodem na to jest typowa reakcja mezczyzny na pieszczoty w takiej sytuacji: ten nie-seksualny wzwod opada wtedy szybko na chwile i potem natychmiast zastepuje go nowy wzwod, juz seksualny ... Panowie, niech mnie kto poprze tutaj - czy Wy tez tak macie?

ja jak rano zoaczet tylek mojekkoniety to nie rozroziam erekcji, stoi mi i juz, i robie tak aby opadl, oczywiscie z pomoca lezacej obok kobiety

Gość Nieco Starszy
cybercyber: gratulacje, jestes normalny facet :)

Gość Smerfnieta0745
O taak tak,zawsze mnie ten namiocik budzi uwierajac w plecy:)to znak że pora zacząć działać :)

Gość załamana beksa....
moj zawsze twierdzil ze to dlatego ze chce mu sie siku... wyjasnijcie mi panowie jak jest naprawde :P

paola*, skoro nie lubisz = nie jesteś pedałem... A jeśli jesteś kobietą, znaczy że jesteś oziębła seksualnie, albo jesteś lesbą...

Gość mi ciągle stoi z rana
i mnie to denerwuje nawet jak leje to musze lekko ugiąć nogi i pochylić się do przodu bo tak to by przeleciało nad kiblem

Gość mruczek_
Ja rano mam zajebista ochote na seks, nawet wieksza niz wieczorem po calym dniu, dlatego jak widze u mojego faceta taki namiocik to malo mnie obchodzi czym jest spowodowany. Najnormalniej w swiecie wykorzystuje okazje:)

Gość Taaaaaaak
Mmm ja to uwielbiam u swojego faceta jak mu stoi. Na poczatku jest tak że pobudza mu się bo się przebudzil ale po chwili patrzac na mnie juz ma wzwod seksualny nie dlatego że wstal tylko że wzgledu że mu się chcę kochac :) no i wtedy akcja : ) nawet gdy jestem zaspana , ledwo widze na oczy , to on mnie budzi raz dwa :). A jak się obudze już pobawie się nim troche a potem chcę wiecej a ja mowie nie :) wow cierpi niesamowicie :). Oczywiscie się z nim draznie na moment mowiac nie :) to czasem blaga na kolanach zebym cos z nim zrobila :) i mi spac nie pozwala :)