Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierdupierdu

wizyta u gina

Polecane posty

mam na mniejszych wargach sromowych twarde małe białe krostki i duzo białego śluzu. Bardzo boje sie isc do ginekologa. Bedzie to moja pierwsza wizyta. Jak mam sie zachowac? jak usiasc na ten fotel, jak rozmiawic z lekarzem? ide do mezczyzny. prosze o odpowiedzi

rozmawiac normalnie, powiedziec co sie dzieje. jak masz swoj kalendarzyk gdzie zapisujesz okres to wez. a na pewno warto pamietac kiedy ostatnio byl.

eh. Bardzo sie stresuje jak kazda kobieta przed wizytą. Mam swój pierwszy raz za sobą, wiec pewnie o to tez bd pytac. Ide z mamą ale oczywiscie do gabinetu chce wejsc sama.. boje sie ze jest mi cos powaznego

czytałam ze mezczyzna jest bardziej delikatny. Po za tym z tego co czytałam w internecie to bardziej chwalą mezczyzne od kobiety. to rozebranie sie jeszcze jakos przezyje. Boje sie najbardziej ze bedzie jakis niemiły, nie orzyjemny, albo ze nie weźmie mnie nie powaznie. Chce to wyleczyc, bo strasznie ta choroba mnei juz meczy.

to ze jest bardziej delikatny to troche mit ;) w kazdym razie ja mam takie doswiadczenia :P poszukaj na portalach typu "znany lekarz" czy "ranking lekarzy" jakiegos lekarza ktory ma dobre opinie. jesli Ci nie przeszkadza ze to bedzie mezczyzna to OK, chociaz ja bym miała opory, jednak kobieta to kobieta, ja na pierwszą wizytę wybrałam kobietę :P

własnie patrzałam po sredniej. Ona miała jakies 3,5 a on 4,8 wiec różnica jest. Tez chciałam isc na poczatku do kobiety, bo wiadomo ze to strach a ja nawet jeszcze pełnoletnia nie jestem. Ale niestety u niej miejsc brak.. :( a on przyjmuje we wtorki i czwartki. Oczywiście trzeba miec odłozone pieniązki dla niego. Ale mam nadzieje ze wszystko mi dobrze lekarz wytłumaczy i nie bede musiała sie juz martwic

Gość aaaaanaa
o sprawy techniczne sie nie martw, lekarz Ci wszystko wyjaśni-gdzie sie rozebrać, kiedy uściąśc na fotelu.Pomyśl że on takich badań dziennie robi kilka-kilkanaście i raczej nie robia na nim wrażenia.Dobrze jest ubrać spódnicę lub cos dłuższego żeby nie paradować bez majtek na fotel-to z mojego doświadczenia:). A co do objawów to wyglądaja na grzybice-mnie w takich sytuacjach zwykle pomaga clotrimazolum maść i invag dopochwowo, ale dobrze że idziesz do lekarza, bo może potrzebne bedą leki na recepte.powodzenia