Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_nila25

Różnica wieku - jak myślicie ?

Polecane posty

Gość magda_nila25

Zakochałam się w dobrym mężczyźnie, wiem że mu się podobam, ja mam 25 lat on 41 czy uważacie że związek z taką różnicą wieku ma sens ? To naprawdę wspaniały człowiek !

Gość bjwbcwbowq
To tylko liczby... Skoro jestescie razem szczesliwi i chciecie byc razem to najwazniejsze ,reszta to tylko szare tlo ..powodzenia :).

Gość regres d cd hf
A nie łapówki poszukać kogoś koło swojego wieku? Tylu dobrych facetow

Gość pyhfdhjyjjk
Nie ma sensu. Zadawanie takich durnych pytań!!! Co to za problem w ogóle??!!! Liczy sie tylko to, czy jest stanu wolnego. Jest?

Gość marakujeczka35
ważne żebyś wiedzała czego chcesz..w tym przypadku tej różnicy..wiek działa na twoją korzyść...czyli....zależy jak go będziesz kochać...możecie być szczęśliwi czemu nie..ale on miał juz żone? Chce związku?

Gość magda_nila25
Jest wolny, nie miał żony :) Realizował się zawodowo, teraz założył własną działalność, zwolnił tempo :) Nie będę w jego życiu zamiast nikogo :)

Gość lobbying
Czy dla was kasa jest tak ważna, że bierzecie się za tyle starszych? Tylu młodych fajnych samotnych facetów.

Gość też kasiasty 26 latek:)
dobry facet bo daje kasę:)

Gość czekoladkaaaaaaaa
Autorko,ja mam 11lat starszego faceta i uklada nam sie super. Cenie jego dojrzalosc,wieksze doswiadczenie innaczej patrzy na zycie niz moi rowiesnicy

Gość ddr gęstych
Ja się nie dziwię czemu faceci 24+ biorą się za 15+ latki skoro wy na dziadków pececie dla kasy.

Gość tct ursus
Dojrzałość phi bo pełne że śmiechu kasa się liczy a nie jakieś gadanie o dojrzalosci

Gość endu bruce
Lol 24latka i 41 latek to za kogo ja mam cię brać mając 21 lat za jaki es niedojrzałe 16 czy 17 latki?

Gość magda_nila25
To nie jest tak, znamy się od dawna . Od dawna jesteśmy dobrymi przyjaciółmi ale jakby oboje coraz bardziej zaczęliśmy sie do tej relacji przykładać. Nie lecę na jego kasę bo to mała działalność i mniej więcej zarabiamy tyle samo :) Poza tym znam naturę swoich rówieśników (tych których znam) poprostu ja szukam czegoś stałego, poważniejszego, dojrzałego :) Kocham go, za to jakim jest człowiekiem, za wszystko .

Gość nkjmmmgacie../
ok a co bedzie za 10 lat czy 15 ? zastanowiłas sie ty bedziesz chciała jeszcze wyjsc pobawic sie a on? jak bedziesz sie czu la z facetem na imprezie majac ty 38 lat ? myslałas o tym ? powodzenia a myslałas o sexie jak bedzie to wygladało kiedy ty bedziesz miał 30+ i bedziesz swiadoma swoich potrzeb a on przejdzie na drugi plan z łozkiem

Gość TakaOnaJedna
No daj spokój - a to co seks najważniejszy?Jesli tak - to dziękuje za takie coś. W życiu różnie z tym bywa, więc to śmieszne, że on pzejdzie na drugi plan. To co jak czasem facet nie może, to już trzeba lecieć do innego? A jak się zestarzeje to od razu ma szukać nowszego modelu? Jak się kochają i dobrze rozumieją to jest ważne, jeśli chcą być ze sobą.

Gość magda_nila25
To jest tak, ja wiem co do niego czuje wiem również co on czuje do mnie, ale Was zapytałam na początku, po rozmowie z nim (czy chce z nim być) i obietnicy że się zastanowię. Chodzi właśnie o wszystko co uważacie, ja nie wiem jak będzie ale nie skaczę w życiu z kwiatka na kwiatek, wiem co czuję ale chodzi o to , że nie chcę go zranić, nie chcę aby przeze mnie zmarnował sobie życie. Choć wiem że jesteśmy podobni, mamy identyczne cele, oboje chcemy założyć rodzinę... Nie mam już w głowie szaleństw - miałam na to dość długi kawałek życia... Zastanawiałam się nad tym co dalej, jak później, nie boję się... Jedyna rzecz jest taka: jak myślicie czy on w tym wszystkim będzie szczęśliwy, czy nie zabiorę mu szansy, nie zniszczę życia ???

Gość goro
ja 39 lat,pooznalem ją31,będziemy razem

Gość marabitya
i ja mam taką sytuacje jak autorka - prosze napiszcie co wziąć pod uwagę, bo nie jestem w stanie przemyśleć wszystkiego...

Ja z mezem bralam slub majac 30 a on 43 . Midzy wami tez nie ma az tak wielkiej roznicy. Wazne jest co was tak naprawde laczy...

Gość Z własnego podwórka
On 40 lat,ona 18lat,są razem ponad dwadzieścia lat,mają już wnuki. Jak widać można,jeśli się chce.

Gość karol z emeraldu
Jeśli oboje się kochacie to się nie wahaj! i się zgódź!

Gość gauchoddfdsd
Jest kasa jest kobieta wiadomo zresztą jak żaden równolegle jej nie chciał to się musi za starych brac