Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fluwes@gmail.com

Fotograf za free (Dolny Śląsk - Wrocław)

Polecane posty

Gość fluwes@gmail.com

Szukam ciekawych i z duszą par do zrobienia im fotografii z dnia ślubu w okresie od 01.2013 r. do 06.2013 r. (Dolny Śląsk - Wrocław) Dodatkowo u par poszukuje: ciekawego pleneru (np. fajny wystrój miejsca na przygotowania, ciekawy kościół lub miejsce ceremonii), pięknej stylizacji panny młodej i pana młodego (konieczna wizażystka i fryzjerka u panny młodej). Miejce na sesje plenerową z przyjemnością doradzę. Wykonam fotografie i przekaże na płycie w zamian za pisemną zgodę na używanie przeze mnie zdjęć. Zajmuje się fotografią od wielu lat, choć do tej pory nie było w portfolio ślubów. Czekam na chętnych: fluwes@gmail.com ps. nie jest to reklama, to mój prywatny mail.

Gość panna nieatrakcyjna
Czyli nieatrakcyjną parą młodą, brzydkim kościołem, wiejską OSP - pogardzisz?

Gość Fluwes
Moja praca za piękne zdjęcia - więc oczywiście, że zależy mi na ładnym otoczeniu. Co do Panien Młodych - nie ma ich brzydkich i nieatrakcyjnych..., są tylko brzydko wystylizowane (dlatego wizaz i dobry fryzjer są potrzebni, bo potrafią zdziałać cuda) . Co do takiej pary, to niekoniecznie muszą zgrać się wszystkie elementy... Ale może za to maja ciekawe auto, albo miejsce na plener, albo maja tak zwane "jaja" i lubią się bawić i chcą szalonych wyróżniających zdjęć. I nie chodzi o pogardę: potrzebuje rasowych zdjęć. Nad takimi zdjęciami poświęcam przynajmniej 1. dzień przed ( ustalenie koncepcji, stylu, grafiku pary, potrzeb, marzeń pary etc), 2. Jeden dzień na ślubie (od samego rana po puźną noc) 3. Opcjonalny plener w innym dniu jeśli będzie taka moja potrzeba, 4. Obróbka fotografii i ułożenie kolejności (a to, by było na wysokim poziomie zajmie minimum około 2 tygodni dupogodzin przed komputerem po 8 godzin w dzień dzień) Do mojego czasu i wiedzy (a jest to 2,5 tygodnia mojego życia - spory kawałek czasu), dochodzą jeszcze koszty dojazdu i inne duperele. Więc nie chodzi o pogardę, tylko o inwestycje w maksymalnie możliwe dobre fotografie do portfolio. Zamian za mój wkład w ślubne zdjęcia pragnę by ludzie których chce fotografować byli z duszą i mieli to tak zwane coś.

Gość Fotograf odpłatny
Czy piękne to jeszcze nie wiadomo, skoro zaczynasz w tej branży. Słowem chcesz ruszyć już, szybko, z konkretnym materiałem, żeby było wow, a nie uczyć się i zbierać doświadczenia latami, często na takich sobie ślubach? Chcesz po prostu pokazać jaki jesteś pro, a tak na prawdę jesteś kompletnie początkującym w branży ślubnej? I nie pisz, że fotografujesz od dawna, bo kwiatki czy modelki to nie to samo.