Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem jaka wybrac diete

zeby stracic 0d 4- 5kg ,poradzcie

Polecane posty

Gość mam problem jaka wybrac diete

kopenhaska, mz 1000 kcal , south beach czy niełaczenia lub norweska termin miesiac sobie daje

Gość patyrtra
mam taki sam problem , mysle od wczoraj chce zaczac diete i nie wiem za jaka sie zabrac mam ok 6 kg te ostatnie kg sa najgorsze halooo moze ktos nam zaproponuje z własnego doswiadczenia?

Gość llllllllllhgfdsa
SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem. Tu może pomóc Yerba Mate, która hamuje apetyt, daje uczucie sytości w żołądku, przyspiesza przemianę materii i oczyszcza z toksyn, pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość strtsrsa
wystarczy jesc mniej

Gość mmmmmmaaaaaaaa
mniej zrec i wiecej ruchu

Gość strtsrsa
po co ci jakies rygorki w miesiac schudniesz spokojnie kilo na tydzien jest zdrowo