Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pacula

błagam pomózcie mi

Polecane posty

Myślałam ze nigdy nie będę musiała o to prosić ale jestem bardzo zdesperowana. Potrzebuje pieniędzy. Dokładnie 100 zł. Nie mam od kogo pożyczyć. Czy byłby ktoś tak dobry i przelał mi te pieniążki? Pod koniec miesiąca oddam 150. Jestem świadoma tego ze jest tu pelno oszustów dlatego mogę podac moje dane. Bardzo proszę, pomóżcie mi.

Gość a provident jaki ma procent
??? :P

Nie chce pożyczać w banku. Potrzebuje je na dziś. To bardzo ważne.miałam nadzieje ze ktoś mi tu pomoze

Gość dthbradthrt
pacula,poderwij jakichs facetów.Wystarczy dwóch i po 50 zł od kazdego z nich za loda zainkasuj i będziesz miała 100 zł :-) A jak nie chcesz tego ron\bic,to nie siedz przed kompem,tylko zacznij po smietnikach zbierać puszki,makulaturę,złom i sprzedaj i będziesz miała kasę.

Gość kjgffv
A na co ci te pieniądze?

Gość dthbradthrt
pacula,a gdzie ty mieszkasz?Na pustkowiu,z dala od ludzi,od znajomych,rodziny,ze 100 zł nie możesz od nikogo pozyczyc?CZy po prostu nikt nioe chce ci pozyczyc,bo nie oddajesz potem :-)

Gość A orientuje się
Sama mam 20 zł do 14tego.

Chodzi o prace i związana z nią odpowiedzialność. Czyli pomylilas się na kasie- oddajesz z własnej kieszeni. W ten sam dzień, ewentualnie nazajutrz. Od rodziny nie mogę pożyczyć. Błagam, pomóżcie mi

Gość dthbradthrt
pacula :-) juz cio poradziłam skad możesz wziąć te 100 zł :-)

Gość dthbradthrt
pacula,usługi seksualne za pieniadze nie są karalne w PL.Poza tym swiadczac odpłatnie usługi seksualne jesteś uczciwa,a nie tak jak w tym wypadku naciągaczka,oszutka.

To jest sprzeczne z moimi zasadami. A co do tej sytuacji- oddam. Przecież pisałam ze jako zabezpieczenie podam swoje dane

Gość dthbradthrt
pacula,no to super masz zasady,gdy żebrzesz,naciagasz i oszukujesz ludzi w necie :-)

Chciałam tylko pożyczyć. Życzę ci zebys nigdy nie znalazła się w takiej sytuacji. Temat zamkniety

Gość wypowiedz
dokladnie idz do providenta nich oni potem Cie scigaja. Co za tupet, myslisz ze znajdziesz tu naiwniakow?:D

Gość dthbradthrt
pacula,naciągaczko,oszustko :-) zycze ci abys przestała ludzi naciagac i wzieła sie do pracy,aha i pooddawaj wszystkie długi,które od znajomych i rodziny napożyczałas :-)

Gość a co nam z twoich danych
:D 100zł mozesz od sąsiadki pożyczyć a nie od obcych ludzi. Widać, że nie oddajesz kasy skoro ze znajomych nikt ci pożyczyć nie chce

Gość a co nam z twoich danych
Poza tym na pewno masz jakąś biżuterię złotą, idziesz do lombardu i dajesz pod zastaw, pozniej kase oddajesz a oni oddaja bizuterie.