Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CudnaOla

Łyżeczkowanie a prawdopodobieństwo zrostów..

Polecane posty

Witajcie dziewczynki, czy któraś z Was może mi odpowiedzieć czy po zabiegu łyżeczkowania mogą pojawić się zrosty? Zabieg ten miałam wykonywany 2tyg temu (obumarla ciaza), nie dostałam żadnego antybiotyku, ale wczoraj trafiłam na artykuł o zrostach i się przestraszyłam. Z mężem możemy starać się o nastepna ciaze za 3msce i nie chciałabym żeby były jakies koplikacje ...

Ja miałam 4 miesiące temu łyżeczkowanie. Po kontroli u gina wszystko jest u mnie ok. Moja przyjaciółka natomiast ma zrosty po łyżeczkowaniu ale jest teraz w 5 miesiącu i nie zagraża to dziecku. Jedynie co to mogą zdarzyć się plamienia z tego powodu.

królik-skacze a te plamienia to w określonych dniach cyklach czy tylko po lyzeczkowaniu? Pytam bo ja do dzisiaj jeszcze troszkę plamie, ale już zanika :) to pocieszylas mnie kolezanka, bo tyle się naczytałam o ciążach pozamacicznych ze az mi się slabo zrobilo...

Chodziło mi o plamienie w trakcie ciąży przy zrostach. Ja nie mam żadnych plamień ani przed okresem ani po. Wszystko wróciło do normy sprzed zabiegu.

tez jak czytałam o tych zrostach i mi się słabo robiło. Miałam 2 razy łyżeczkowanie i zrostów nie mam

dzięki dziewczyny, trochę podniosłyście mnie na duchu :) mam nadzieje, ze za 3mce dostane zielone swiatelko od gina ;) serisa a Ty mialas lyzeczkowanie po ciąży czy po poronieniu?