Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrrrrr

MÓJ FACET NIE ZGADZA SIE NA OPERACJE NOSA

Polecane posty

Gość prrrrrr

mam okropny mój jedyny kompleks nawet nie jest krzywy czy z garbem ale ohydny szeroki z taką mięsistą kulką na czubku nienawidze go ogólnie strasznie mnie szpeci i teraz gdy dostaliśmy kredyt on nie chce sie zgodzic na operacje mówi po co mi to że mamy dziecko inne wydatki a jakoś nie przeszkadzało mu to w kupieniu 3 auta za 30 tys przeciez to nie cycki czy usta-pontony tylko nos zreszta sam mógłby pomyśleć o swoich uszach bo ma odstające

Gość prawictwo pospolite141
ale ta operacja nie jest konieczna .. Co jesli będą powikłania ? Na przykład stracisz węch ? Nos nie wyglada tak zle zresztą by kwalifikował sie do zabiegu tak sądze

Gość niech się zajmie swoimi spraw
ami. Nos to część twojego ciała i tylko ciebie dotyczy. Rozumiem partnerstwo i wspólne podejmowanie decyzji, ale własne ciało to obszar w który partner nie powinien ingerować. Rób tę operację jak chcesz i potrzebujesz!

Gość prrrrrr
to nie moja fotka to zasrany podszyw nie wstawie zdjęcia

Gość prrrrrr
nie wiem o co mu chodzi chyba nie o kase mam 23 lata w ciągu ostatnich 10 lat nie pozwalam robic sobie zdjęcia wszystkie ze mną niszcze a znajomi wiedzą że gdy mnie sfotografuja rozwale im aparat od razu widze ten nocham moge miec rozpięty rozporek albo dziure pod pacha a widze tylko ten nos