Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krevetka1

Czy mielbibyście chęć przesłać do 5 nieobrobionych zdjęć...

Polecane posty

Gość krevetka1

Słuchajcie, mam pytanie/propozycje. Może któraś z Was posiada nieobrobione przez fotografa (chociaż niekoniecznie musi być to praca zawodowca) zdjęcia ślubne, plenerowe, zdjęcia dzieci itp i chciałaby je trochę udoskonalić. Potrzebuję takich zdjęć do nauki, mój materiał już wymęczyłam, na nowe zdjęcia na razie nie mogę iść, bo pogoda niesprzyjająca. Zajmuję się obróbką kolorystyczną (nie robię fotomontaży, ani przesadnych retuszy!). Przyjmę do 5 zdjęć, jedyny warunek: zdjęcia muszą być w dużej rozdzielczości i nie za ciemne. Możecie napisać również, czego oczekujecie. Czekam na propozycje :) Zdjęcia przyjmuję na: vjera@onet.pl

Gość nieeee noo
kretynka :-D

Gość ASFDG
JAK SE IDIOTKA SAMA TEMAT PODNIOSŁA... SAMA SIE BIE KRETYNKA NAZWAC .

Gość nieeee noo
chcesz cudze zdjęcia za darmo i jeszcze stawiasz warunki, już czekaj na maile. Kretynka :-D

moze byc takie ? xxx Uuu, na takie hemoroidy to i anusol nie pomoże :( Do proktologa biegiem marsz!

" chcesz cudze zdjęcia za darmo i jeszcze stawiasz warunki, już czekaj na maile. Kretynka " ale działa to na zasadzie obopólnej 'korzyści". Poza tym, do obróbki potrzebne są dobrej jakości zdjęcia. Damascenka no niby mogę wziąć z sieci, natomiast interesowałoby mnie zdanie właścicieli zdjęć, co do obróbki, ewentualnie jakieś wskazówki, co im się podoba, co nie...

"Damascenka no niby mogę wziąć z sieci, natomiast interesowałoby mnie zdanie właścicieli zdjęć, co do obróbki, ewentualnie jakieś wskazówki, co im się podoba, co nie..." xxx Wystarczy pokazać te zdjęcia na forum fotograficznym. Czy nawet forum ślubno-weselnym. Coś ściemniasz, kobieto.

A niby dlaczego ściemniam? Może mam na celu wystawienie tych zdjęć na redtuba? Albo podpisanie się, swoim nazwiskiem? JEJU. Dobra, już nie aktualne... Nie sądziłam, że tyle problemu z tego będzie :O

"Może mam na celu wystawienie tych zdjęć na redtuba? " xxx Uuu, co za znawczyni :D Problemem jest twoje ogłoszenie. NIKT nie udostępni swoich zdjęć za free - to raz. Dwa: anonimowi z internetu dawać swoje zdjęcie? Porąbało cię? :-o

Gość najbrzydsze sa golfy
z tego co pamiętam był tu taki topik i cieszył sie popularnością. Ludzie wysyłali swoje zdjęcia, jak również raz to zrobiłam:p

Gość najbrzydsze sa golfy
z tym że to nie było na ślubnym. Panny młode mogą byc nieco przewrażliwione na punkcie swoich zdjęć autorko:)

Znawczyni? To że jestem kobietą wyklucza oglądanie redtuba? :P Nie pisz wyraźnie NIKT i to jeszcze z wielkich liter, w sensie tego, że tych zdjęć bym nie dostała za free... Oczywiście, że ludzie wysyłają swoje zdjęcia do przeróbki, choćby na wizażu jest mnóstwo wątków na ten temat, więc myślałam, że ja spróbuję tutaj, bo wizaż mi się nie podoba. Ale skoro nie to trudno, pójdę jakimś innym tropem :P

Gość juz tu taki był
Rok temu był już tu taki mądry co to innym gratisowo obrabiał zdjęcia. Obrabiał po kilka zdjęć i jak się to młodym podobało proponował im obróbkę wszystkich zdjęć w zamian za kilka zdjęć na swoja stronę. Miał strone autorską z cudzymi zdjeciami. Spryciaz proponował usługi fotograficzne ale nigdzie nie napisał że zdjecia w portfolio nie sa jego.

No to też niefajnie.. :O Ale jaki jest cel dodawania do portfolio nie swoich prac, kiedy łatwo można taką osobę zdemaskować.

" Nie pisz wyraźnie NIKT i to jeszcze z wielkich liter, w sensie tego, że tych zdjęć bym nie dostała za free..." xxx A dlaczego mam nie pisać TAK, jak mi się podoba? Za towar należy PŁACIĆ, niunia :) Tym bardziej, ze będzie to towar sygnowany czyjaś twarzą. Jak będziesz sławna i rozpoznawalna, MOŻE wtedy będziesz dostawała zdjęcia za free.

Daj już spokój. Jesteś pewna że NIKT, i zawsze trzeba za to PŁACIĆ? Przecież ja też wykonuję usługę.. i nie chcę za to pieniędzy. https://www.google.pl/#hl=pl&tbo=d&q=+site:wizaz.pl+przerobi%C4%87+ci+zdj%C4%99cie+wizaz.pl&sa=X&ei=TGHpUOWJJcuzhAf30YHwDg&ved=0CD0QrQIwAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.d2k&fp=7016400bde1a8436&bpcl=40096503&biw=1360&bih=616

"Jesteś pewna że NIKT, i zawsze trzeba za to PŁACIĆ?" xxx Tak, jestem pewna :) xxx "Przecież ja też wykonuję usługę.. i nie chcę za to pieniędzy." xxx Usługę? Raczej potrzebujesz materiału do ćwiczeń. Usługi wykonują profesjonaliści. Amatorzy, zwłaszcza początkujący, nie powinni robić z siebie wszechwiedzących zawodowców.

Widać nie weszłaś w linka, który Ci podesłałam, a wystarczy tylko spacje usunąć ;)