Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Wózek

Polecane posty

Gość ooooooooooooii
pierwszy niezbyt, ale drugi nie najgorszy - z wygladu, bo nie wiem jak z jakoscia

Gość o Jezu :/
Tylko nie takie kółka...jak chcesz wydac 500 zł to kup jakiś porządny wózek na pompowanych kołach. Wizualnie wyglądają ok, tylko te kółka.

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bardziej patrze wizualnie na te wózki, fakt. Ten saturn też mi się podoba.

Gość grrrrrsdf
Wszystkie wstawione przez Was są koszmarne, ja mam Mamas&Papas Sola Plum :) Polecam

Gość wiem co i jak
to wózek kubełkowy .... koszmar biedne dziecko jak zaśnie .... no dobra gust nie jest tematem do dyskusji. plastiki lubią orginalne rzeczy a nie praktyczn 🌻

Gość grrrrrsdf
Nie, niestety się mylisz i to baaardzo. M&P Sola nie jest wózkiem kubełkowym :) Nigdy bym takiego nie kupiła, bo nie jestem idiotką, plastikiem tym bardziej nie.

No właśnie dzisiaj odwiedzałam sklep :)Chcę wymienić swojego zoopera spacerówkę trójkołową na coś lżejszego bo ta cholera moja waży ze 12 kg..... Oglądałam właśnie espiro i wahałam się między nim a graco mirage... Wygrał graco ze względu na wagę...jestem w ciąży i potrzebuję coś lekkiego żebym sama mogła pakować do samochodu... Ale jeśli chodzi o ten espiro to podobał mi się i funkcjonalny:):)Waży 9 kg...graco 7

Gość LuizaKrk
Z przykładów wnioskuje ze chodzi Ci o spacerówke. Niezbyt trafione te Twoje typy bo w tej cenie z lekkich wózeczków możesz dostać np. X-landera X-S z najnowszej kolacji. Widziałam w Pierwszym Uśmiechu za 440 zł a to naprawde świetne wózki.