Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocochodzi77

duży a śmieszny facet

Polecane posty

Gość ocochodzi77

Spotykałam się z chłopakiem od kilku miesięcy (on młodszy 3 lata) Jakieś 4 tygodnie temu zaczął mnie ignorować, unikać spotkań, mimo ze wcześniej codziennie pisał i dzwonił, nie mógł wytrzymać beze mnie, pytał co robię o różnych porach dnia i nocy. Nagle zaczął milczeć a ja zakochana zaczęłam wydzwaniać do niego, pisać, pytać co się dzieje. Czułam, że się narzucam ale chciałam wiedzieć co się dzieje. Wielokrotnie pisałam, że tęsknię, chcę się z nim zobaczyć, wtedy potrafił od niechcenia umówić się ze mną i na chwilę przed odwołać spotkanie a później napisać, że był ze znajomymi na piwie czy kinie. Było mi przykro. W końcu pewnego dnia przyjechał do mnie i powiedział zdawkowo, że jemu teraz nie chce związku ale chce bliskiego koleżeństwa, że mnie lubi, że nie chce urywać kontaktu, bo może coś z tego jeszcze będzie. Zakochana zgodziłam się a on z tą swoją pewnością siebie mówił, że mu się bardzo podobam, że za kilka dni się znów spotkamy, dzwonił umawiał się a później to odwoływał. W końcu nie wytrzymalam i napisałam mu, że nie chcę się z nim spotykać bo nawet jako kolega nie sprawdza się i że kasuję jego nr. Kilka dni milczał ale w końcu zaczął wydzwaniać i siłą torpedy szukać ze mną kontaktu, powiedział, że chce abyśmy się kolegowali, że chce spędzić ze mną sylwka, z czym ostatecznie wystawił mnie, mówiąc że ma jakieś problemy. Znów zamilkł i odezwał się dokładnie w sylwka mówiąc, że idzie do znajomych, później przesłał życzenia. Dzwoniłam do niego a on zadowolony, tak jakby nic się nie stało i że wkrótce się zobaczymy, co dla mnie nie ma już znaczenia. Nie chcę już być z nim i zachować resztkę szacunku dla siebie. Może, ktoś mi powie skąd się takie dziecinne zachowanie u faceta bierze?? Zmienny gorzej niż baba. Czy on się zabawił mną zakochaną.

Gość ocochodzi77
podbijam znów