Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy3279

sex analny a wielkosc penisa.... fakty i mity

Polecane posty

Gość ciekawy3279

......jestem z moja dziewczyna w zwiazku ponad 4 lata, mamy do siebie pelne zaufanie, wiele razy rozmawialismy o sexe analnym i wiem ze sprawia jej przyjemnosc gdy pieszcze jej druga dziurke..:-) ....problem w tym ze ona nie jest do konca przekonana do penetracji.... uwaza ze mam za duzego penisa (jakies 19cm raczej gruby)..... interesuje mnie czy udany sex analny zalezy od wielkosci penisa, czy raczej od sytlacji, nastroju, podniecenia........

Gość dffdfdff
ddaj sobie wlorzyc kutaska do odbytu to sie dowiesz

Gość Monika7mies.
Witam. Według mnie podstawą do podjęcia decyzji o spróbowaniu tego rodzaju seksu jest naprawdę ogromne a wręcz bezgraniczne zaufanie. Bez tego kobieta będzie spieta i nie ma szans żeby jej nie bolało.. Jeśli chodzi o przyjemność to kobieta musi być maksymalnie rozluźniona, pewna swojej decyzji. Mężczyzna musi być delikatny nie zależnie od rozmiaru penisa. Myślę że tak jak przy normalnym seksie nie rozmiar na znaczenie tylko nastawienie psychiczne do tego co ma sie wydarzyć i pełne odprężenie.. Ja raz spróbowałam z chłopakiem tego rodzaju seksu chociaż jego penis również do najmniejszych nie należy.

Gość tak tez mozna
..... w mysl zasady "jak sie popiesci to sie zmiesci" :-)