Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość permamM

czarne brwi po zabiegu - makijaz permamentnt pomocy!

Polecane posty

Gość permamM

Witajcie,czy to normalne-mam pigment braz,dziś mialam robione brwi i kolor jest czarny jak wegiel,jestem przerazona,czy to zejdzie,jeśli już to nie wyjdzoe szary??Jak prawidlowo wykonuja taki makijaz?

Gość trele morele30
a nikt cie nie uprzedzil ze zaraz po zabiegu brwi beda tak wygladaly? nikt ci nie powiedzial ze kilka dni bedzie sie to goic? Kobieto, dajesz sobie zrobic cos trwalego a nie znasz podstaw zabiegu?

Gość permamM
Po zabiegu kosmetyczka mnie poinformowala,że do 5 dni to zejdzie

Gość devilwearsprada
Spokojnie, kolor złuszcza się nawet do 60% w ciągu kilku-kilkunastu dni od zabiegu. Większość kobiet jest niezadowolona z efektu tuż po, dlatego niczym się nie przejmuj i po prostu czekaj. :)

Gość Aadamadamaaaa
am zrobione usta i oczy , PRZED $ LATY BYLY USTA MOCNE TERAZ JUZ SLABSZY KOLOR; ZEJDZIE INTEnsywnosc koloru, jak co to wyaluj je pudrem ja tak z poczatku robila z ustami,po iesiacu juz jest ladniejszy kolor bardziej naturakllny

Gość permaM
To ja ponowie znów swój temat. Jaki kolor powinien wyjśc nakładając ciemny brąż + troche czekolady? Jestem 4 dni po zabiegu, brwi mnie swedza, sa dalej kruczo czarne i pojawiaja sie przebłyski szare - ciemnoszary jak tatuaz wiezienny co mnie dobija!Proszę o rade. Dzwoniłam do babeczki, ktora mi wykonaała zabieg i twierdzi,ze to za wczesnie na kolor ale jak ma zrobic sie kolor braz szarego - po prostu tandeta.

Gość permaM
:-/