Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniellla

Ja 165cm wzrostu, on 210cm wzrostu

Polecane posty

Umówiłam sie na pierwsze spotkanie z pewnym facetem poznanym przez neta. Przy moim 165cm jego ponad 2 metry robiło widoczna różnicę. Wyglądało to niepoważnie. Super mi sie z nim gadało i podoba mi się,ja jemu też. Tylko czy ludzie nie będą na nas dziwnie patrzeć na ulicy? Jak stoimy obok siebie to moja głowa sięga jego pępka...

Gość AS26
Ważne jest tylko i wyłącznie to, jak się z nim czujesz - i jak on się czuje z Tobą. Jeżeli Wam to nie przeszkadza, to co Cię obchodzi zdanie innych?

Gość hhhhhy25
na pewno bedą na was patrzec, jak na ojca/starszego brata i córke, mlodszą siostre, ja mam wtedy zawsze skojrzania z pedofilami :O:D ale chyba wazniejsze jest to czy sie polubicie, czy cos was polączy prawda? potem mozna olać ludzi, ja mam wielkie cycki, faceci się gapią i co mam zrobic? isc je zmniejszyc ? ;)

Gość buhe hehhehehhej
wzrost ma niewiele wspolnego z dlugoscią wiadomo czego, mialam faceta 193 a ptaszka mial ok 13-15 cm

fajnie jest mieć wyższego faceta ale sięgać jemu "do pępka" to jest przegięcie:P

Gość cf jh
o kurde, przeginka skoro mu do pępka siegasz :D ja mam 163, mój facet 192 cm. 30 róznicy i jest naprawdę super. głową siegam mu gdzieś do łopatek.

Gość icjfjfjv
Ja mam tylko i jestem kurduplem i ściętej dla kobiet powyżej 150 cm.

Autorko ile ty masz lat zeby przejmowac sie tym co powiedza inni ludzie? Czy siegasz mu do nosa , ramienia czy pepka...co to za roznica? Ty nie masz wiekszych problemow??

Ludzie sa zlosliwi , przynajmniej wiekszosc i gadali, gadaja i beda gadac.

Gość gtdbfdhfdvdd
Ja mam tylko 185 więc jestem karlem i nie mam szans na dziewczynę.

Chodz w koturnach czy szpilkach czy innych obcasach. Nie dosc ze bedziesz wygladala bardziej kobieco i dojrzale to i roznica bedzie mniej widoczna. Same plusy.

Gość ja bym chciala maly bukiecik
moj ma tez 2 metry ponad,ja 165 okolo,i wg mnie to nawet fajnie wyglada,mnie sie tacy faceci bardzo podobaja,ale on to chudzinka,ale pasuje mu:) tylko jacys zakompleksieni,zazdrosni ludzie beda dziwnie patrzec.

Gość ja bym chciala maly bukiecik
tylko troche mnie dziwi ze siegasz mu pepka,chyba jestes nizsza,bo ja mojemu (w sumie to ma moze 2metry dokladnie) i siegam mu prawie do szyi.

Gość chinczika
Nikt nie będzie gadał, zresztą co Cię obchodzi czyjaś opinia, skoro Ty jesteś z nim szczęśliwa?:) Zobaczysz, jak sie przywyczaisz do tej różnicy wzrostu, to zacznie Ci się to podobać - bycie taką filigranką noszoną na rękach ;) Mój mąż ma 1,95m; ja- 1,60 m i czuję się przy nim nieziemsko kobieca, kiedy mnie otula tymi swoimi wielkimi ramionami, w których mogę się schować ;)