Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiSobieKtoś24

Koniec pewnego rozdziału.

Polecane posty

Gość TakiSobieKtoś24

Od dłuzeszgo czasu myślałem nad tym by założyć bloga i opisać swoje gówniane zycie ale może to tylko moje lenistwo sprawiło że tego nie zrobiłem i już nie zrobie bo niedługo się to wszystk skończy. Całe życie straciłem przez to że mam naganny uśmiech, niby Ci co są mi wsparcie zawsze mówili pierdol to bo przecież nie ma to żadnego znaczenia a ma i to tak duże że teraz to juz moge sobie tylko pogadać. Mam prawie 25 lat, do tępaków nie należe bo aż natto drażni mnie tępota u ludzi ale jak by nie było przez swoje całe życie miałem nie zliczoną liczbe okazji by sie stąd wyrwać badz też wszystko zmienić ale gasiłem sie na starcie bo jestem szczerbaty, wkur*** mnie to że nikt o to nie zadbał wczesniej bym nie musial sie tego wstydzić, wkońcu kompleksy prubujemy eliminowac. Niech mi żadna nie mówi że liczy sie to co jest w środku bo jak by tak było to by mnie panny na rekach nosiły, a liczy sie tylko pierwsze wrażenie i wyglad zewnetrzny, mógłbym mieć każda bo potrafie kochać, no ale cóż. Każdemu jakaś historia pisana. 5000zł nie dużo ale jednak sprawiło że całe dotychczasowe życie mi przeleciało przed nosem, czas to zmienić jeszcze jeden miesiąc sie bede meczyl ze swoimi kompleksami. Zobaczymy co potem;) Tak na dobra sprawe jestem sam, matka alkocholiczka, stary sie upodabnia do menela, wiec nie piszczie ze macie problemy, nie mówie że wszyscy ale jak czytam te wszystkie fora to mnie krew zalewa "chłopak mnie rzucił, nie potrafie żyć". Troche lżej;) Heh.

Gość TakiSobieKtoś24
Nie zamykajcie sie w sobie gdy sobie z czyms nie radzicie za dużo stracicie;/

Gość TakiSobieKtoś24
Tak, razi jak słońce o poranku.