Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia3321

Czy jest tu jakas dziewczyna w zwiazku z Rosjaninem?

Polecane posty

Gość Asia3321
Ja juz sprobowalam, bylam u niego w Moskwie, on u mnie w Polsce. Jestesmy razem szczesliwi tylko ta odleglosc nam przeszkadza, bardzo za soba tesknimy. Ja ten zwiazek traktuje powaznie, chyba sie zakochalam i wydaje mi sie, ze on tez. Ba, nawet jestem pewna tego

Gość Asia3321
Obserwuje go, za miesiac on znowu do mnie przyjedzie potem ja do niego na caly lipiec i sierpien

Gość gość
Up :D

Gość SylviaaaPR
Jestem już rok w związku z Rosjaninem, ogólnie bywam w Rosji i interesuję się też ich kulturą. Znam bardzo wielu Rosjan. Uważam ich za silnych i inteligentnych ludzi, pokrzywdzonych przez stereotypy. Mój mężczyzna jest wiernym sentymentalistą, który kocha Polskę, a mnie bardzo szanuje. Nie brak Rosjanom wad, są bardzo wybuchowi. Ale można z tym walczyć :) to zależy od charakteru i od osobowości :)

Gość gość
Przecież Rosjanie to słowiański naród tak jak Polacy.Nawet urodę mają zbliżoną czyli w większości to ciemnowłosi blondyni o niebieskich oczach no chyba że bliżej kaukazu to już raczej bruneci o ciemnej karnacji.

Gość gość
polka, litwinka....czyli ten twoj rusek rozpaczliwie potrzebuje wizy do europy

Gość gość
i po co glupoty piszesz,ty wyzej? Nie wszystkim taka przepustka jest potrzebna,nawet jezeli tego nie wiesz .

Gość gość
typowy Rusek to jak bracia Kliczko, grube wary, glow3a jak pilka oczy tepe, i do pitki i bitki az sie trzesie.

Gość gość
Nie wszystkim taka przepustka jest potrzebna,nawet jezeli tego nie wiesz . xxxx Nie ? a co poznalas dyplomate z passem dyplomatycznym ze nie potrzebuje paska do Europy ???

Gość gość
Ja akurat poznalam tancerza,z Moskwy ;)

Gość gość
Ja jestem z Ukrainco-Grekiem ;)

Gość gość
do tam wyzej-bracia Kliczko,to maja doktoraty i znaja kilka jezykow obcych,czyli raczej im do piet nie dorosniesz :D

Gość gość
jeden brat ma doktorat, a ja akurat nie mowie o dyplomach tylko o ich paskudnych mordach, z dyplomem sie nie sypia, z kacapska morda ale tak :)

Gość gość
Typowy Rosjanin wygląda jak ten radziecki bokser w filmie Rocky co walczył ze Stallone

Gość gość
Takie portrety ,to i w Polsce znajdziesz,po co sie wysilasz?

Gość gość
Co za oslica tam wyzej-Kliczko jeden i drugi maja doktoraty w roznych dziedzinach,po co pieprzysz? A czy ci sie podobaja czy nie,to nie ma dla nikogo zadnego znaczenia.Kobiety w ich otoczeniu sa bardzo urodziwe.

Gość gość
Jest ! I to z przystojnym :)

Gość mariola okocim spojrzeniu
Ten Kliczko coś w sobie ma.Podoba się mi,mojej siostrze,mojej matce,szwagierkom i niektórym koleżankom.Jest wysoki a wzrost u faceta to podstawa.Z twarzy też ładny choć to już kwestia gustu ale ogólnie kobietom się podoba.

Gość mariola okocim spojrzeniu
A co sądzicie o Khalidowie ?

Gość gość
To Maksym Matwiejew,aktor :)

Gość gość
Co za oslica tam wyzej-Kliczko jeden i drugi maja doktoraty w roznych dziedzinach a ty masz kretynko downa z powiklaniami, doucz sie oslico.

Gość gość
wyzej-dobrze cie oslica nazwano hehe

Gość gość
Ten aktor fajniejszy od boksera ;)

Gość gość
Witalij ma doktorat Wlodimir NIE MA i tyle w temacie debilko z postepujacym downem.

Gość gość
Owszem,takze ma jak starszy brat,chociaz w innej dziedzinie i to od roku 2001 . I zostaw osoby z syndromem Downa w spokoju,oslico!

Gość gość
co to za kretynka upiera sie przy doktoracie dla wlodimira ? na leb jej padlo ? latwo sprawdzic w necie , ale nieee, najlepiej isc w zaparte, jak to osiol :)

Gość gość
Ma doktorat !Od dnia 18 stycznia2001 roku w Kijowie.Mozna nawet temat znalezc. A ty wyzej szukaj dalej dowodow w swoim necie,ze doktoratu Wladimir...nie posiada :D