Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena17

Problem w miłości

Polecane posty

Posłuchajcie jestem z chłopakiem rok czasu bardzo go kocham ale nie potrafie poradzić sobie z faktem że on już pierwszy raz ma za sobą, robił to tylko 1 raz 4 lata temu. Jest mi strsznie źle bo ja tego nigdy nie robiłam .. nie moge znieść myśli że był z inną w łóżku ...:(((( nie chce się z nim rozstawać ale też nie chce się tak męczyć... czasem się pieścimy i jestem pewna że wspomina podczas pieszczot jak to z nią było jest mi strasznie przykro nie umiem sobie z tym poradzić:(((((((

Pogada ktoś ze mną? napisze co o tym myśli czy teżtak wam się zdarza?:(

Pogada ktoś ze mna??? czy wam też siętak zdarza??:( co o ty myslicie?

Gość zabbadooo
spadaj bluszczu dorośnij bo w tej chwili jesteś jak zagubione ciel mele x i jeszcze... nie wokół dupy świat się kręci

Gość karolina1881
rozmawiałaś z nim o tym?

Gość Dominik N
Takich przypadków na pewno jest dużo więcej. Staraj się nie myśleć o tym; usuń tą myśl z podświadomości. Jeśli czujesz, że na prawdę Cię kocha to z pewnością nie myśli o byłej tylko o Tobie.

on unika tematu bo boi się kłótni... Jestem załamana.. tamta dziewczyna jest superlaska jest modelką , moje ciało w porównaniu do niej jest do niczego.. wiele nocy przepłakałam...:(((

Gość skrabu
Nie sądzę żeby faceci w łóżku myśleli o seksie z byłą. Oni nie grzebią się w przeszłości.

Jestem przekonana, że obawiasz się że jednak mozesz go kiedys stracić. Ze jest w Tobie takie uczucie i moze o tym nie myslisz na co dzien, ale nie wyobrazasz sobie ze on pewnego dnia odejdzie. Ja mialam tak z chłopakiem, zanim poznałam męża. Potem ta obawa , zazdrosc itd zniknęły. Bo nie mozna byc zazdrosnym o coś co się ma. Mozna zazdroscic innym ze nie mają, a jesli jestes pewna ze Twoj mezczyzna z Tobą zostanie for ever to nie myslisz o jego eks pod tym kontekstem.

Gość Dominik N
Nie warto "grzebać" w przeszłości. Skoro jest z Tobą to chyba nie myśli o innej. Jestem facetem i gdybym był w takiej sytuacji i kochał dziewczynę z którą aktualnie jestem to z całą pewnością nie myślał bym o byłej. Nie martw się!

Poprostu chciałabym żeby nie był tknięty:((( nie moge tego znieść tym bardziej że to modelka była a ja??? ja półtora nieszczęścia...:(((

wstydziłabym się nawet przy nim rozebrać...:((( sam fakt że zdarzyło się raz jak szła jakaś mężatka z nogami do nieba i w mini ja wtedy też miałam mini to nią się gapił jak w obrazek i nawet puścił moją reke a to że ja w mini byłam nie zrobiło na nim wrażenia...

Gość jaka,ś
daj spokój-zamęczasz się nie potrzebnie.Twój chłopak jest z tobą i na tobie mu zależy. Jesteś zazdrosna to normalna reakcja jeżeli nie przesadzasz.To że była jest ładna a on jest z tobą to znaczy ty mu się podobasz i to plus dla ciebie.

lena przeczytaj jeszcze raz to co napisalam. Kompletnie nie pozbęciesz się tego uczucia. Predzej pozbędziesz się faceta. Wyobraz sobie ze moj były o ktorego bylam tak zazdrosna wewnętrznie, zapoznał mnie ze swoją kolezanką do sexu z przed jakiegos tam czasu i dziwil się ze ja w ogole mam problem z tym. Zostawilam tego faceta w kazdym badz razie. Zwiazek z zazdroscia i taka psychoza nie ma szans na przetrwanie. albo będzie patologiczny.

Gość Dominik N
Z facetem jest trochę inaczej jak kobietą co do "tknięcia" ;) Musisz się pogodzić z tym, że on ma pierwszy raz za sobą. Bądź dumna z tego, że jesteś dziewicą(o ile jesteś). Jeśli naprawdę się kochacie, to nie ma znaczenia kto ma sex za sobą a kto nie. Przynajmniej tak mi się wydaje ;)

Gość ghggggyyyyyyyy
Mówi się, że facet jest zazdrosny o tych, którzy byli przed nim, a kobieta o te, które będą po niej :) I to już jest bardziej uzasadniona zazdrość niż twoja. Masz spore problemy ze sobą i mega kompleksy, zrób cos z tym zamiast sie zadreczac. Jestes też niedojrzała, myslisz ze swiat bedzie krecil sie wokół ciebie i nie możesz zniesc faktu, ze ktos moze byc od ciebie atrakcyjniejszy. Ogarnij sie dziewczyno, skoro jest z toba to oznacza, ze nie jest tak zle! Teraz wez sie za siebie, zmien cos, uwierz w siebie, bo inaczej go stracisz przez te ciagłe użalanie sie nad soba.

Gość były poseł drugiej kadencji
dobre 9/10