Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Durna_baba

Wygrałam w Lotto

Polecane posty

Gość Durna_baba

ale zgubiłam kupon :-(

Gość Durna_baba
Szósty. 26. On każe się brandzlować, podczas gdy brandzlują kobiecie łechtaczkę, i chce się spuścić w tym samym momencie, co ona, a spuszcza się na pośladki mężczyzny, który ją brandzluje. 27. On całuje dziewczynie dziurę w dupie, podczas gdy druga brandzluje mu tyłek, a trzecia kutasa; dziewczyny zmieniają się tak, by każdej wycałował dziurę w dupie, by każda wybrandzlowała mu kutasa i każda d**ę. Należy pierdzieć. 28. On liże pi**ę, podczas gdy drugą pie**oli w usta, a trzecia liże mu d**ę; zmienia je jak wyżej. Dziewczęta muszą się spuścić, a on spija soki. 29. On ssie upaprany gównem tyłek, każe, by jego upaprany gównem tyłek brandzlowano językiem, onanizuje się i spuszcza na tyłek, a potem trójka dziewcząt zamienia się miejscami. 30. On każe dwójce dziewcząt brandzlować się na jego oczach i obie na zmianę pie**oli en levrette, podczas gdy one wciąż się safotyzują. Tego dnia odkrywają, że Zefir i Kupidyn się brandzlują, ale wzajemnie się jeszcze nie zerżnęli; zostają ukarani. Podczas orgii Fanny zostaje kilkakrotnie wypie**olona w pi**ę. Siódmy. 31. On pragnie, gdy starsza dziewczyna uwiodła młodszą, niech ją brandzluje, niech jej daje złe rady i niech wreszcie trzyma ją, gdy on ją pie**oli, czy jest dziewicą, czy też nie.

Gość Durna_baba
Pomóżcie szukać to się podzielę

Gość Durna_baba
Podszywie ja tu mam poważny problem, a ty tu o dupie Maryni piszesz

Gość hkhkjk
to ty wygralas te 17 mln? :classic_cool:

Gość Durna_baba
Tak i zaraz zejdę na zawał jak nie znajdę tego cholernego kuponu

Gość Durna_baba
A może wypłacą mi bez kuponu?

Gość Durna_baba
?