Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18-latka .

Coś dziwnego dzieje sie z moimi piersiami

Polecane posty

Gość 18-latka .

Od zawsze były duże i zwisajace :( Przytylam 10kg, zrobily sie wieksze ale nie podniosly sie.Pozniej schudłam trochę, i one juz w ogole stracily na jedrnosci, byly oklapniete.Jakis czas robilam zimne prysznice i cwiczenia (co prawda niewiele bo jestem leniwa) ,spalam w staniku ale przestałam po kilku tygodniach .. kilka dni temu myslalam ze mi sie wydaje, skora troche inna,rozstepy mniej widoczne, wczoraj pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to to, ze one STERCZAŁY , nie jakos super, wiadomo ale sterczały a nie leżały :D jestem w szoku, od czego tak moze byc ? Jestem po okresie, nie jestem w ciazy, waga ta sama

Gość dziś na pomarańczowo
może to są właśnie efekty tych ćwiczeń i innych zabiegów? wiesz, to nie jest tak, że zaczynasz coś robić i od razu wszystko się naprawia. na to potrzeba czasu. na Twoim miejscu wróciłabym do ćwiczeń, masaży i spania w staniku, bo widać to pomaga.

Gość poka poka
zdiagnozujemy :D

Gość Pokaż fote
Piszesz że są duże więc może uginają się pod własnym ciężarem ?

po brwiach poznać kolor zarostu na cipce, im bardziej krzaczaste brwi tym bardziej może być zrośnięta cipka. Co do motylka to musisz zapytać kobietę. Pamiętaj koniec języka za przewodnika.

Gość :) Moni_ka
a Twój wpis to chyba post do "motylka" :):):)