Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrz Ninja

Jest po rozwodzie i sama z dzieckiem a ja się zakochałem w niej ............

Polecane posty

Gość Mistrz Ninja
ale to że tobie sie tak trafiło to nie znaczy że każda taka ;) ehhh zgłupiałem już

Gość Mistrz Ninja
jest jeszcze ktos w podobnej sytuacji

Gość 1201hh131313
poczytaj sobie tematy nawet na kafe o takich związkach. Pomyśl za parę lat płacisz na dziecko, na głowie masz też ojca dziecka - nie usuniesz tego nigdy. Dzieciak powie że nie jesteś jego ojcem, mimo że żywisz go... MAtka do Ciebie "nie bij mojego dziecka". szkoda gadać... Dla matki pierwsze jest zawsze dziecko- i zapewnienie mu bytu... Nie ma to jak własne dzieko podobne do Ciebie itp

Gość Mistrz Ninja
tak wiem ale ona powiedziała że jak się jeszcze z kimś zwiąże to chcę jeszcze dziecko mieć - i co ty teraz o tym myślisz

Gość 1201hh131313
no i co z tego? Każda kobieta chce stabilności, drugie dziecko czemu nie? Dzieci to skarb, Ale pomyśl dziecko to nie tylko zabawa z nim ale szereg czynności wychowujących, edukacja, zdrowie, bla bla bla... Jeżeli odpuścisz wyrządzasz tylko krzywdę dziecku. Ja moją byłą kochałem ale dziecko było przeszkodą. Masz ograniczone możliwości co do nieswojego dziecka. Uwierz mi - będziesz zawsze drugi... Ty płacisz a biologiczny rozpieszcza i daje cukierki - za kim dziecko będzie. Ty krzykniesz bo próbujesz wychować. A biologiczny ma to w dupie i rozpieszcza i jest fajny...

Gość Mistrz Ninja
to co - radzisz żebym się za głupimi gówniarami co nie wiedzą czego chcą i nic o życiu nie wiedzą takich w wieku 17 18 19 lat . jak ja mam juz 24.

Gość jesli nie sprobujesz, to
nie dowiesz sie:)

Gość Mistrz Ninja
nic nie poradzę że mi sie ta a nie inna podoba

Gość 1201hh131313
Mistrzu, nikim nie jestem by Cię pouczać. Taka moja rada. Nie muszą być gówniary ale zwykła dziewczyna która jest po prostu wporządku i tyle. Recepty na szczęscie nikt nie wynalazł. Mi moja była powiedziała że mnie kocha ale dla dobra dziecka woli związać się z bardziej niż ja zdecydowanym facetem nie z miłości ale z rozsądku. Facet za przeproszeniem frajer zakochany odbiera bajtla z przedszkola, robi kanapki itp ona napisała mi ostatnio że jest stabilnie i spokojnie i nie ma zamiaru się zakochiwać. A facet w chuj starszy ode mnie myśli że skoro ma seks to ma miłość.

Gość Mistrz Ninja
miłośći nie mam ale za to ma sex ;/

Gość oceniacz
Niezależnie jaka ta kobieta jest poza tym, to jeśli jest normalna to dziecko zawsze będzie u niej na pierwszym miejscu, musisz sobie zdawać z tego sprawę

Gość chcesz być sponsorem to się
z nią zwiąż.

Gość 1201hh131313
długo by gadać. Teraz mimo super chwil myśle że to błąd. No może przesadzam ale drugi raz bym nie decydował się na taki związek. Sex to nie wszystko- a nie daj Boże wpadniesz to masz już rodzinkę gotową i tylko tyrasz, tyrasz, tyrasz. My faceci lubimy sobie czasem komplikować życie. Nie lepiej od zera - masz wporządku dziewczynę, po czasie chajtasz się, rodzi się twój potomek (podobny do Ciebie :) ) potem kombinowanie z mieszkankiem i masz wszystko żone, wasze WSPÓLNE dziecko itp. Nie chce generalizować i nazywać takie mamuśki kombinatorkami a facetów frajerami bo sytuacji może być dużo- ale w większości przepadków to ryzyko w chuj. Czy ona jest warta świeczki?

Gość Mistrz Ninja
nie wiem ;) i nie wiam jak sie dowiedziec

Gość Mistrz Ninja
doradzi ktos cos mi jeszcze

Gość duuuupa jesteś
a nie facet!!!!! nie umiesz samodzielnie myśleć i inni mają podjąc za ciebei decyzję a zbierasz sie z arozwódkę z dzieckiem?>?????? sam jesteś dzieciak!!!! :-O