Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrz Ninja

Jest po rozwodzie i sama z dzieckiem a ja się zakochałem w niej ............

Polecane posty

Gość Mistrz Ninja

Piszę jakiś czas z kobietą która mi się spodobała i jest troszeczkę starsza i sam z dzieckiem jak wspomniałem > Pisałem z wieloma dziewczynami ale do innych nic nie poczułem a do niej tak > czy warto starać sie o nią i życie ułożyć ....??????????????????

Gość dziwna ta przyjaźn
no nie wiem, rób jak uważasz i jak czujesz. Mój kolega poświecił się całkowicie dla kobiety z dzieckiem, oddał jej 8 lat życia i robił wszytsko dla nich, oddawał im wszytsko i dawał co tylko chciały. Kobieta starsza od niego 5 lat, a po tym jak stracił pracę rzuciał go w mgnieniu oka :-O a życie by za nią oddał. CHłopak jest tuż przed 40. i od 5 lat jest sam, nie może się nadal pozbierac, bo jest bardzo uczuciowy i ich kochał naprawdę

Gość Mistrz Ninja
ona też tyle starsza ode mnie a dziecko ma duże już bo 8 lat.

Gość dziwna ta przyjaźn
tamta wtedy tez maiła dziecko w takim wieku, coś ok 10 lat

Gość Mistrz Ninja
podoba mi się z wyglądu i dobrze nam się rozmawia ..a nie chcę sam do konca życia byc

Gość dziwna ta przyjaźn
musisz to dobrze przemyśleć, bo ejdnak sa przecie ztakei związki i sa całkiem udane (chociaż ja nei znam). jednak musisz jakos zadbać tez o siebie, nie wiem jakim jesteś mężczyzną, ale jak widziałam jak mój przyjaicel cierpiał to było coś strasznego, mieli nawet wspólny dom, a ona później mu wszystko zabrała, zrestzą on oddał jej bo i tak nie miał sił na walkę, bo tak go poniżyła i zrówanała z błotem że chłopak do dzisiaj się podnosi z tego zgnojenia :-( a to jest naprawdę wspaniały facet, najlepszy człowiek jakiego w życiu spotkałam :-(

Gość Mistrz Ninja
wydaje mi sie że ona taka nie jest

Gość goro
ja mam podobnie,też przez tel ją poznałem,też dziecko ma,młodsza jest, i ja biore,jak kiedyś zostawi to trudno,nie ma co na zapas się martwić

Gość toefl
Po rozwodzie może być bez związku matka to śmieć.

Gość dziwna ta przyjaźn
podoba i dobrze rozmawia to trochę za mało.. ile masz lat,ze tego nie wiesz ;-) Wiesz, tamta też była super extra seksowna mamuśka. takie kobiety sa w stanie dużo zrobić, zeby przyciągnąc do siebie faceta, a jeszcze jak wyczują, ze jest dobry i moze im zapewnić dobre życie to będa cię na rękach nosić i rozkochają do nieprzytomności, nie bedą niczgeo oczekiwac i udawac słodkie aniołi aż wpadniesz zakochany po uszy, bo w seksie dostaniesz wszytsko co chcesz i wzyciu też, ale do czasu, potem zaczną tak wymagać i ciągnąc wszystko dla siebie i swojego dziecka i nawet sie nie obejrzysz jak staniesz się tylko koniem zaprzęgowym czy tej dojną krową... sorry Jednak zaznaczam,ze zdażają sie tez udane związki, ale musisz byc ostrożny, bo ona będzie na początku niczym anioł wcielony

Gość dziwna ta przyjaźn
wydaje mi sie że ona taka nie jest OCZYWIŚCIE :-O końćzę rozmowę, bo nic tu po mnie, jesteś zakochany i musisz doświadczyć wszytskeigo na swoim tyłku. Powodzenia

Gość Mistrz Ninja
dać sobie szansę czy nie

Gość Mistrz Ninja
żeby tylko tego nie żałowac

Gość Mistrz Ninja
może coś ktos więcej poradzic

Jak będzie, tego nikt nie przewidzi. Czy samotna matka, czy panna bez dziecka to zależy od Jej charakteru a nie od tego czy ma dziecko czy nie. A nie wszystkie matki z dziećmi są takie jak niektórzy opowiadają na forach. Ludzie są samotni z bardzo różnych powodów... Jak nie spróbujesz -nie będziesz wiedział ... Powodzenia :D

Gość ale beznadzieja
Jak z dzieckiem to bee, jak bez dziecka to super. Napiszcie jeszcze, że jak blondynka to głupia, brunetka inteligentna, a ruda fałszywa. Generalizowanie krzywdzi ludzi.

Gość ]]]]1234]]]
Równie dobrze może Ci nie wyjść z bezdzietną.Takie samo prawdopodobieństwo jak z kobietą z dzieckiem. Ile maszz lat?

Gość Pewexiak
23

Gość ss,mjkcc
niby to samo co z bezdzietną , ale jednak nie, bo dojrzała i mądra kobietka nie da sobie zrobić dzieciaka i juz. Ale jeśli była meżatką i dziecko było planowane a pan maz sie rozmyślił to juz co innego.

Gość Pewexiak
tylko że ona też sobie kogoś szuka i chciała by jeszcze jedno dziecko miec w przyszłości

Gość wiesz jak najbardziej tak
próbowac mozna ale jak Ona w pzreciagu roku dwóch lat mimo twych oświadczyn bedzie sie migac tzn ze szuka tylko Św Józefa na posługi natomiast jak zechce zaryzykowac tzn ze traktuje powaznie mam kilka kolezanek po rozwodzie i te ktore szukaja opiekuna a nie zwiazku to konczy sie to

Gość ]]]]1234]]]
Jesteś młodziutki, więc radzę szukać wśród wolnych.Nie wiesz jak to jest z dzieckiem.To nie jest cud, miod i orzeszki.To ciężka harówa .Szukaj kobiety bez dziecka.Jakbyś był starszy to zachęcałabym do spróbowania, a tak nie.

Gość Pewexiak
ale mówiłem że ona też chce se życie na nowo ułożyć bo mówiła mi

Gość Mistrz Ninja
i co dalej z tym fantem robić .. myslę i nic nie mogę wymyslec

Gość Mistrz Ninja
a jest tu ktoś co doświadczył czegoś takiego i podzieli się sugestiami

Gość bawarczyk 55555555
spróbuj - może się uda.

Gość Mistrz Ninja
w sumie to zapomniałem powiedzieć o jednym że wolę już starsze bo wiedzą czego chcą a tymi gówniarami 17 18 19 lat to same nie wiedzą co chcą i wgl to szkoda se głowy zawracać .

Gość ty masz 17 lat?
czy ile, bo wiele liczb sie pojawiło pod różnymi nickami i nie wiem, które dotyczą ciebie. Ma to o tyle znaczenie, że w wieku bliżej 20 czuć różnicę wieku a po 30 to różniece się zacierają. Co do dziecka, to przecież ma znaczenie czy do siebie pasujecie, czy ty lubisz dzieci czy nie znosisz, czy jest szansa ze z jej dzieckiem nawiążesz kontakt, czy jestes gotowy akceptowac ze jej ex bedzie odwiedzał/zabierał dzieciaka???

Gość Mistrz Ninja
jestem w stanie

Gość 1201hh131313
Kolego nie warto. Jak chcesz próbować to spróbuj ale sam dojdziesz do tego że nie warto. Przerabiałem to już: na początku byłem w raju seks, romantycznie, pełno uniesień, super chwil winko itp- potem szara rzeczywistość - i łożenie kasy na nie swoje dziecko.