Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula88__

Faceci są okropni!! Najpierw się za nami uganiają a potem stawiają warunki!

Polecane posty

Gość Paula88__

Kilka lat temu starał się o moje względy pewien facet, straszny desperat, starszy ode mnie o 7 lat. Nigdy nie dawałam mu żadnych nadziei. Mimo, że związałam się z innym wciąż nie odpuszczał. Dopiero jak się dowiedział, że jestem w ciąży to dał sobie spokój. Pech chciał, że mój związek rozpadł się po urodzeniu dziecka. Mój były płaci groszowe alimenty, ale nawet nas nie odwiedza. Pomyślałam sobie, że może odnowię parę starych znajomości, ale tylko wpadłam w dołek, bo okazało się, że każdy fajny, wartościowy facet jest już zajęty. Zauważyłam, że ten mój były adorator, który tak o mnie walczył wciąż jest sam. Pomyślałam, że może zagadam do niego, w końcu oboje jesteśmy samotni, może los chce żebyśmy jednak byli razem? Ale on już nie był specjalnie mną zainteresowany! Gorzej, powiedział mi, że nie będzie taki jak ja w przeszłości i da mi szansę pod warunkiem, że pozbędę się dziecka!!!! Dlaczego facetom tak bardzo przeszkadza dziecko innego mężczyzny? Faceci są okropni, mam ich dość i nigdy się już z żadnym nie zwiążę!!!

Gość strug strateg
Nie okropni tylko mają swoją dumę. Wartościowy facet nie będzie starał się o kobietę,która jak była bez dziecka miała go w dupie a jak trzeba być dojrzałym bo dziecko jest to nagle daje mu szanse.

Gość nie powiem Ci :)
Paula to nie faceci są okropni Jak Ty chciałaś potraktować Twojego byłego niedoszłego adoratora - jak ławkę rezerwową obrzydliwe

Gość artuuur89
a Ty byś chciała z nim być jakby miał dziecko innej kobiety? :o

Gość zdrapak
spalilas te prowokacje a moglas ja jeszcze uratowac od tego miejsca ją zwaliłaś: "Pomyślałam sobie, że może odnowię parę starych znajomości..."

Gość kamil jgora
to jeszcze nic ja żonie postawiłem warunek że 50 w mieście to może przekraczać swoim Yarisem a nie moim lexusem