Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calieczka Juleczka

Bioenergoterapia kto zna Lodz

Polecane posty

Gość calieczka Juleczka

Witam wszystkich .Mam bardzo duże problemy zdrowotne mieszkam w okolicach Lodzi chcialabym skorzystać z uslug medycyny niekonwencjonalnej ale nie chce isc w ciemno .Prosze o namiary na kogos sprawdzonego komu mozna zaufac bo nie chce ryzykowac i trafic na oszusta .Bardzo prosze o podanie ceny jezeli to mozliwe ,poniewaz jestem osoba mniej zamozna .Dziekuje z gory za odzew

Gość cookiemonsterka
polecam doktora Piaseckiego www.animus24.pl

Gość cookiemonsterka
polecam doktora Piaseckiego www.animus24.pl

Gość calieczka Juleczka
Czy to mialo byc zabawne?Jezeli tak to zostaw ten namiar sobie bo nigy nie wiaomo kto z brzegu dziecko

Gość fkgg
Pisze tu na kafteri biotrapetuta arion, czytam jego wypowiedzi, myślę ze ma dużą wiedze na rózne tematy, nie wiem gdzie mieszka, jakimi metodami uzdrawia, ale też chętnie bym porozmawiała.Asia.

Gość calieczka Juleczka
Owszem ale wiedza nie zawsze idzie z praktyka tez znam wielu ktorzy naczytali sie madrych ksiazek i porobili jakies kursy i sa b, madrzy choc nie oceniam tej osoby bo jej nie znam

Gość calieczka Juleczka
Zalezy mi na sprawdzonej osobie .

Gość zew ryczacej gesi
tak słyszałem o przypadku ze lekazrka zaczeła leczyc bioenergia i ustapiły objawey ale choroba dalej sie toczyła i pacjentka zmarła i lekarka straciła prawo wykonywanie zawodu a pozata jest masa swiadect o szkodliwosci bioenergoterapełty

Gość milenka m.
Gdy ja chodziłam do bioenergoterapeuty to mi zabronił przerywania leczenia medycznego,mówił że od tego jest lekarz. Lekarka leczyła bioenergią i kazała odstawić leki? Zgadzam się że jest mnóstwo oszustów, ja akurat miałam szczęście bo trafiłam na człowieka, który wiedział co robić z moją chorobą.

Gość calieczka Juleczka
Dla sceptykow sama tez jestem realistka choc wiem ,ze na swiecie istnieja cuda.dlaczego nie wspomoc organizmu w inny sposob ,Dla tych wszystkich ktorzy wypisuja glupoty o szkodliwosci bioterapii w nowy rok na tvn 24 pokazano dokument o tym jak naukowcy od fizyki kwantowej potwierdzaja i zalecaja korzystny wplyw bioterapii i udowadniaja jej oddzialywanie na organizm ludzki,Twierdza jednoznacznie ,ze nastapil przelom w medycynie akademickiej ,ktory stal sie faktem .Pocytajcie o tym a dopiero straszcie szkodliwoscia.

Gość Santanna
Co do pytania autorki kiedyś osobiście korzystałam z pomocy takiej młodej dziewczyny przyjmowała w parku Żródliska i gdzieś na ul Nawrot w Łozi były ogromne kolejki do niej miałam bardzo duże problemy nowotwór piersi .Po kilku zabiegach okazało się po badaniach,że nie mam nic .Upłynęło od tej chwili masę czasu około dwudziestu lat ja wyjechałam za granicę straciłam z nią kontakt niewiem czy ona jeszcze przyjmuje ale to była niesamowita osoba mogę powiedzieć,że czyniła prawdziwe cuda ja do dzisiaj jestem zdrowa i wspominam ją miło chętnie bym się jeszcze z nią spotkała ale z tego co mi wiadomo nie mieszka już na Nawrot i nie moge znależć jej namiarów.Pamiętam jak bez błednie określiła stan zdrowia mojej matki i męża .Pamiętam ,że miała na imię Marzena ,Będe jeszcze próbowała ją znależc a Tobie życzę abyś trafiła do takiej osoby ,Pozdrawiam w Nowym roku wszystkich moich rodaków

Gość haniaaa234
Santanna masz może namiary do tej Pani Marzeny?

Gość koniarm
Juleczka znalazłaś kogoś odpowiedniego bo ja też szukam kogoś takiego . Podam ci swojego maila koniarm@gmail.com napisz jesli kogoś znalazłaś

Gość gość
ktos tu wczesniej pytal sie o namiary do pani Marzeny tej z Nawrot podam jej stronke www.uzdrowicielka dzs.pl bylam u niej w marcu jestem pod wrazeniem trafnosci z jaka ocenia schorzenia a poza tym moje ogromne problemy z kregoslupem zginely po kilku zabiegach mam nadzieje ,ze juz nie wroca ,

Gość gość
Jak wam nie wstyd robić autoreklamę. Tylko debil uwierzy w to co napisane. Banda oszustów zarabiających za wszelką cenę.................

Gość gość
człowieku nie mierz wszystkich jedną miarką bo się przeliczysz chyba że oceniasz po sobie to co innego.

Gość gość
Ja się nie przeliczam,karty mówią prawdę. Wstydz się samego siebie reklamować I tak,tak wszyscy jesteśmy jednościa

Gość gość
nastepny nawiedzony

Gość Alan 1989
Witam, polecam usługi Adama Musiała. Człowiek o wielkim sercu i bardzo skromny. Nie nazywa siebie uzdrowicielem, on po prostu pomaga w powrocie do zdrowia służąc swoją energią, natomiast to Twój organizm korzystając z tej energii leczy się sam. Pan Adam zawsze podkreśla i wskazuje przyczyny choroby by człowiek samodzielnie mógł usunąć przyczynę długofalowo, ponieważ to jedyna słuszna droga. Na stronie adammusiał.pl jest kontakt do tego bioenergoterapeuty z Łodzi.

Gość gość
No dobrze,dobrze,ale kazdy sam moze sie równiez wyleczyc....

Gość Rachmann
Szukam kogoś dobrego w krakowie. Ma ktos namiary? Ktos pisał wczesniej o nowej klinice czy czymś podobnym. Byl tam ktos? Odnośnie tematu-moja ciocie wyleczył jeden z raka. Facet nie chce leczyć za kase boi sie. Dobry jest podobno ale pomaga tylko znajomym. Uczy sie od jakiegoś znanego bio z okolic kalisza.

Gość gość
a to nie lepiej nanosrebro niz szukac nie wiadomo co?

Gość gość
10.02.14 [zgłoś do usunięcia] Ty te swoje nanosrebro wsadz w dooopę głupku a łeb posmaruj uryną

Gość gość
pisz głupia ,bo to jest ona

Gość gość
Napisz czy szukasz jeszcze jakiegoś Bio bo ja ostatnio byłam niedaleko krakowa jest gabinet jednego Bio narazie jestem zadowolona.

Gość reniaa38
Gdybym przez rok miała radzić sobie z tym co miałam w głowie ostatnimi czasy, to już by mnie chyba nie było. Jedynie myśl, że bardziej zranię moich bliskich podtrzymywała mnie przy życiu, a paskudny atak paniki podczas zapoznawczej randki, sprawił, że zdecydowałam się szukać pomocy. Trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Nie spodziewałam się aż takich rezultatów! Zaczęłam całkiem inaczej postrzegać świat. Przestałam narzekać i wzięłam się za życie.

Gość gość
polecam działania uzdrowicieli24 :-)

Gość Uzdrawiająca Energia Życia
Witam Serdecznie! Nazywam się Piotr. Zapraszam na seanse Bioenergii / Reiki drogą telefoniczną lub Skype. Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony internetowej oraz facebook. Pozdrawiam, Piotr. www.facebook.com/pages/The-Guardians-of-Healthy-Life/1648636172018479?fref=photo www.theguardiansofhealthylife.pl.tl Telefon: 0048 587310227 Skype: theguardiansofhealthylife Email: info.theguardians@y ahoo.ie

Gość gość
Pani Marzena nadal przyjmuje w Łodzi na ul,Obrońców! Pozdrawiam