Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioletamazurkiwsd

Możliwe jest zeby wogole nie bylo widac brzucha w 6 miesiacu?

Polecane posty

Gość wioletamazurkiwsd

Jestem przerażona ostatnio byłam u lekarza rodzinnego i stwierdzi ze az dziwne ze nic nie widac. Nie jestem szczupła osoba i wygląda tylko jakbym trochę przytyła tak zazdroszczę kobieta z tymi pieknymi okrągłymi piłeczkami

Raczej tak:) Czytałam artykuł o kobiecie ktora dowiedziała sie ze jest w ciaży dopiero gdy zaczeła rodzic- w 9 mies nie miała brzucha... Sama byłam w szoku.

Gość wioletamazurkiwsd
zarazem sie denerwuje ze cos jest nie tak

Gość zxzx
Bo nie każdej kobiecie tak samo rośnie brzuch w ciaży -widać u ciebie poszło po całości. A co mówi twój gin?

Własnie znalazłam tą gazete-Jeśli chcesz to wyśle Ci ten artykuł.... Bardzo ciekawy.

Gość pati01222
możliwe. ja mam termin na 20 stycznia a brzuch jak moja koleżanka w 3 miesiącu. A do 7 miesiąca nosiłam swoje biodrówki z przed ciazy bo nie miałam brzucha :)

Gość wioletamazurkiwsd
dziekuje za artykuł

Gość zxzx
Na TLC jest nawet taki cykl programów "Ciąża z zaskoczenia" Powtórzę pytanie -co mówi twój ginekolog?

Gość z moich obserwacji
jeśli ogólnie jesteś gruba to jak nabardziej możliwe

Gość moze dlugo nie byc widac
ja sie ciesze, bo chodze na zumbe i trudniej by bylo z brzuchem ;)

Gość wioletamazurkiwsd
ginekolog mowi ze wszystko ok ale kolezanki niedowierzaja lekarz rodzinny się dziwi nawet mój partner

Gość aola..................
Pewnie, że możliwe ;) Ja rodziłam w polowie lutego, a na uczelni do grudnia nikt nie wiedział, że jestem w ciąży, jedynie domyślali się, bo nigdy nie piłam piwa jak inni :P Także jak najbardziej możliwe. Jak szukałam spodni ciążowych (na zaś) to w sklepie mówili, żeby najlepiej przyjść samemu, bo komuś to ciężko kupić :P a to było dla mnie.

Gość zxzx
No i słów ginekologa się powinnaś trzymać a nie całej reszty w koło. Jeśli nie jesteś szczupła a do tego masz szerokie biodra to dziecko póki co ma się gdzie ulokować i nie ma wielkiego brzucha. Zobaczysz jeszcze urośnie. :)

Gość Monika7mies.
Oczywiście że możliwe. U mnie brzuch zaczął sie pokazywać na początku 7 miesiąca tylko że ja jestem osoba raczej szczupła... Też mi lekarz mówił że powinnam przytyc ale z dzieckiem było w porzadku

Gość mnjik
moja kolezanka byla wysoka i szczupla jak byla w cizy, i brzuch dopiero bylo widac w 8 miesiacu - malutki

Gość wioletamazurkiwsd
Poprostu dziwi mnie to bo w swoim zyciu wazylam juz ok 97kg potem schudlam do 70 i teraz waze 75kg moze dlatego to dla mnie taki szok ze nic nie widac a nie jem mało

Gość zxzx
A co ma ilość jedzenia do wielkości brzucha? Jakby nie było to brzuch rośnie głównie ze względu na dziecko a nie na jedzenie. no chyba że masz na myśli tłuszcz. Poza tym ilość wód płodowych tez ma znaczenie -jest ich dużo to brzuch jest duży automatycznie.