Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HarmonyGirl101

tabletki antykoncepcyjne a dni płodne-prosze o pomoc

Polecane posty

Gość HarmonyGirl101

Normalnie wiem kiedy mam dni plodne i wiem tez ze kochajac sie przed okresem zadna ciaza mi nie grozi. Jednak przez 2 miesiace bez zadnej przerwy stosowalam hormonalna antykoncepcje, nie robilam przerwy z powodu wyjazdu. Kiedy odstawilam tabletki to po kilku dniach pojawilo sie tak zwane krwawienie z odstawienia i wiem,ze to nie jest normalny okres,ale zorientowalam sie,ze nie wiem czy dni plodne pojawiaja sie po takim krwawieniu w tym samym czasie co po okresie ( nie mam na mysli typowo tylko dni plodnnych ale rowniez takich w ktorych mozna zajscw ciaze,wiadomo ze plemniki zyja troche w drogach rodnych itd) Generalnie chodzi o to ze odbylam stosunek seksualny na pare dni takjak mi sie zdawalo przed spodziewanym okresem, bylam pewna ze nie potrzebuje zadnego zabepieczenia bo dni plodne mialam juz po odstawieniu tabletek.Okresu nadal nie ma a ja juz nie jestem niczego pewna.

Gość Perw mobilna
Dni płodnych się NIE WYLICZA! A już wyliczanie ich po odstawieniu tabletek to kompletny idiotyzm. :o Dwa tygodnie po niezabezpieczonym stosunku zrób test.

Gość HarmonyGirl101
przepraszam bardzo,ale jesli zna sie dlugosc swojego cyklu i inne dane to raczej mozna wcale z niemala dokladnoscia wiedziec kiedy lepieuj sie zabepieczyc a kiedy nie trzeba. Czyli po tym co opisalam moglam zajsc w ciaze?

Gość Perw mobilna
Cykl ZAWSZE może się zmienić, więc o żadnej dokładności nie moze być mowy. Ciąża bardzo prawdopodobna.

Gość HarmonyGirl101
niedobrze a moge sie czuc bezpiecznie jesli dostane okres w najblizszych dniach? Bo slyszalam o ciazach nawet i w takich wypadkach