Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peanuts

Iść do lekarza czy nie panikować?

Polecane posty

Gość Peanuts

Powinnam mieć okres dopiero za kilka dni ale przedwczoraj poleciało mi trochę krwi więc pomyślałam, że po prostu jakoś wypadł wcześniej, nawet brzuch mnie bolał jak zawsze na okres ale wczoraj poleciało tylko odrobinę a dziś jest już chyba po sprawie. Nigdy nie miałam czegoś takiego. Może, któraś z was tak miała i powie czy się martwić i umawiać do gin. cze nie panikować bo tak czasem bywa?

Gość Peanuts
Może jednak ktoś coś powie?

Gość Perw mobilna
Nie musisz lecieć od razu do lekarza, jeśli to sytuacja jednorazowa. Ale jeśli będzie się to powtarzać to jak najbardziej, bo to oznaka zaburzeń hormonalnych.

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idz od razu, teraz coraz wiecej młodych dziewczyn choruje na raka jajników czy szyjki macicy a takie cuda to jedne z pierwszych objawów, pewnie nic ci nie jest ale lepiej sie upewnij

Gość Peanuts
Taka krew może być oznaką raka?? Tego się nie spodziewałam... masakra. Ale rzeczywiście to dziwne bo to krwawienie jest jasnego koloru, bez skrzepów. Chyba zaczekam do czwartku i zobaczę co będzie w terminie kiedy powinnam rzeczywiście dostać okres a potem pójdę do gin. się zbadać bo już z rok nie byłam.

Gość Shilohh
A może to plamienie implantacyjne? Możliwe?

Gość Peanuts
A co to jest?

Gość Laureczkaaa
Jak zarodek się zagnieżdża w ściance macicy to może być plamienie implantacyjne.