Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywa

Wypijmy za mą 20-tke

Polecane posty

to ty stara dupa już jesteś :D Wszystkiego najlepszego, utraty dziewictwa z pięknym chopem i zacnych dzieci, co by szanowna babcia została prababcią!

no to możliwe, bo masz jeszcze trochę czasu na zajście :D a poza tym, to chyba musisz najpierw wyznanie zmienić, by wstąpić do zakonu :P :D

Gość przystojny brunet
ja pierdole,jak mozna mieć 20 lat i niedziele i pewnie nie tylko spędzać w takim gównie,biedna jesteś,życzę co,skoro masz urodziny,abyś nie musiała tu siedzieć:-D:-D co za biedna dziewczyna

Gość przystojny brunet
dziewczyno tu nikt nie musi siedzieć,ale kurwa siedzisz!!!! gdybyś miała alternatywe to nie wiedzałabyś co to kafeteria

Gość przystojny brunet
i nie perdol,że lubisz,lubisz bo musisz,bo nie masz gdzie:-D

przystojny brunet - No wlasnie, wiec skoro tak to ty tez siedzisz tu bo nie masz alternatywy :classic_cool:

PrawaTywo, mam dziwne wrażenie,że twa szanowna babka nie zejdzie z tego świata jeszcze przez najbliższe 20 lat ... by pilnować twej cnoty i frekwencji w kościele :D

Gość przystojny brunet
na dzisiaj nie mam,ale ja nie mam kurwa 20 lat!! ja pierdole w tym wieku to jest skandal pociskac głupoty na takim forum i to w niedziele!!!! kurwa aż tak żle jest wtym pojebanym kraju czy moze jakiś defekt zewnętrzny dyskfalifikuje przed otoczeniem

ja Ci źle nie życzę, tylko obiektywnie oceniam fakty - wszak sama chyba słyszałaś już,że owsiak w tym roku zbiera pieniądze m.in na Twoją Szanowną Babkę Tywę Seniorkę heh. Babcia tak Cię kocha - doceń to i idź z nią do kościoła :D

Gość przystojny brunet
moja droga,taka licytacja jest bez sensu po prostu zyczę ci tego abyś nie musiała tu siedzieć nawet jak lubisz,bo jak nie będziesz musiała to szybko przestaniesz lubić,w ogóle czy tego typu forum da się lubić:-D to chyba jakiś żart,kiedy się tu nie wejdzie to cały czas ten sam syf i w koło to samo pierdolenie,czasami jest to sposób na przerywnik jak dla mnie w tej chwili,ale ty majac czarny nick pewnie doczekasz tu emerytur czego uwierz mi nie zycze

Gość PRZYSTOJNY BRUNECIE !!!
To co ty w takim razie tu robisz? Po co tu wchodzisz ??