Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipalip

najgorsza lipa jaka wam sie zdazyla podczas sexu......

Polecane posty

Gość kukalawanana
po odlocie z azorkiem mialam cale plecy podrapane....

Gość Julaa22a
A mnie się kiedyś zdarzyło pierdnac powietrzem z ci.pki. :/ myślałam że się pod ziemię zapadne taką minę miał mój facet. Do tej pory nie wiem czy domyślil się że to z ci.pki a nie z pupy

Gość Julaa22a
A mnie się kiedyś zdarzyło pierdnac powietrzem z ci.pki. :/ myślałam że się pod ziemię zapadne taką minę miał mój facet. Do tej pory nie wiem czy domyślil się że to z ci.pki a nie z pupy

Gość mikrofibra
Trzeba było mu skarpety założyc Ja tak robie

Gość Julaa22a
no ale w sumie te dwie dziury są tak blisko siebie, że trudno odróżnić z której wydobywał się ten dźwięk.

Gość musnikowa 34554
guma nam pekla, moja najgorsza lipa ma juz 4 lata i marnuje mi zycie:(

Gość kukalawanana
dzieki za patent ze skarpetami,wyprobujemy

Gość Bilajda
Biedne dziecko wyrodnej matki...:O

Gość Ko88lnd
Haha, u mnie...kiedyś na tyle samochodu z jednym kolesiem...miałam na sobie szpilki, ktorych wkładki smierdzialy, było za późno gdy się zorientowałam bo ściągnięcia lol napewno. Pierdzenie cipka to standard hahahhahahahhahaha. Ujezdzalam mojego pierwszego chłopaka na jezdzca i jego mama weszła...na drugi dzień ja karetka zabrała ze stresu :D bo taka zagorzala katoliczka była.

Gość Ko88lnd
Przepraszam za literowke miałam na mysli "sciagnelam" i koleś na 100% czuł hahahhahahahhahaha

Gość musnikowa 34554
ah gdyby tak mozna bylo cofnac czas od razu poszlabym na skrobanke :(

Gość mokry koteczek:)
kochalam sie z 40latkiem, ja mialam wtedy 16 lat, ogolnie bylo fajnie, ale jak teraz sobie mysle, to troszke dziwnie :)

Gość Bilajda
Czyli nie masz zadnego dziecka i tu głupoty pieprzysz.:P Pocieszające:)

Gość OnaŁadna
Robił mi minetke, a ja pierdłam pupą :P ściemniałam, ze to z pochwy ;D

Gość musnikowa 34554
Bilajda,skad wnioski ze nie mam dziecka?

Gość Hdbdjdhdh
Up

Gość damianek25
mój pierwszy raz miałem 17 lat ona 26 Miała ogromną ochotę na seks i prawie mnie gwałciła gdy włożyłem , było strasznie mokro i nic nie czułem a po kilku ruchach usłyszałem pierdnięcia. Natychmiast mi wymiękł bo myślałem że to bąk z pupy.Wyjąłem i zwaliłem sobie bo aż mnie bolały jaja.

Gość Hdbdjdhdh
..... annetta28 dlaczego??? opowiadaj :-)

Gość ostryruchacz wro
raz zapinałem pewną szmatę ode mnie ze studiów w odbyt i lekutko osrała mi kija - DNO na MAXA!!!!!

Gość Hdbdjdhdh
....annetta28..... po alkocholu liczy sie podwojnie... dawaj dawaj.... :-)

Długa historia, już gdzieś tu o niej wspomniałam.;) Na szczęści nic gorszego mi się nigdy nie przytrafiło, bo dostanie okresu w trakcie chyba się nie liczy? Liczy?

Gość karolina .op.
Rok 2004, mój pierwszy poważny chłopak, piescilismy się w jego golfie na podjeżdzie jego domu, to miał być nasz 1 seks w samochodzie, rodziców nie było w domu mieliśmy miec czas. Ja już bez spodni majtek on tak samo w dziwnej pozie chciał mnie wylizać nagle widze postać która się zbliża ( okna zaparowane były luty) :o i krzycze do niego ze ktoś idzie ten w śmiech nawet łba mu sie nie chciało podnieść by sprawdzić, ja znowu że ktoś idzie ten " nieee" i widze jakiegoś faceta który zaglada w szybe od strony pasazera :o 😠 tak szybko chciałam sie ubrać ogarnąć że wziełam noge i przywaliłam niechcący chłopakowi w nos :o tak poznałam jego ojca :o myslałam że spale się ze wstydu, nie zapomne tego nigdy, i nigdy wiecej seksu w samochodzie.

Gość Hdbdjdhdh
....annetta28..... standard, ale tak... jest to lipa.... punkt za odwage.... :-)

Gość Hdbdjdhdh
.....menstruacyjna nie, kazda inna tak...... :-)

Gość upuuuuuuuup
up

Gość Strach sie bac
Mialem 20 ona 24 ....ona robila mi loda, wszystko fajnie, orgazm i........ zwymiotowala :-/ .... nie to ze z obrzydzenia czy cos takiego tylko po prostu niefortunnie strzelilem dla niej do gardla.... :-) dodam ze od 10 lat jestesmy szczesliwym malzenstwem i nigdy wiecej nam taki przypadek sie nie zdazyl....... :-)

Gość pasek od torebki
ja i moj chlopak bardzo lubimy seks na zewnatrz albo w roznych ciekawych miejscach, mieszkam w 10 pietrowym wiezowcu i na samej gorze sa jakby suszarnie i tamtedy mozna przejsc od jednej klatki do drugiej, wybralismy sie tam z chlopakiem na goracy numerek bo tam zawsze pusto jest, ja rozebrana do pasa w dol, on laduje we mnie swoja palke i nagle slysze jakies kroki, nie zdazylismy nawet za bardzo zareagowac jak zza rogu wylonil sie ksiadz! chodzil tego dnia po koledzie w naszym bloku i przechodzil gora z jednej klatki do drugiej...nie musze chyba wspominac jaka mine mialo kazde z nas! szczescie w nieszczesciu ze byl on nowy wiec nie znal jeszcze ludzi za bardzo ale przez kolejne pol roku omijalam kosciol z daleka>>>