Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipalip

najgorsza lipa jaka wam sie zdazyla podczas sexu......

Polecane posty

Gość pasek od torebki...
współczuję :(

Gość anonka
hm facet mial stuleje:/ to bylo obrzydliwe nie chcial isc do lekarza, powiedzialam ze nie chce, zwalil mi na udo obejrzelismy film potem znow sie ocieral, wyszlam, co za ochyda

Gość trot..
Up

Gość Matłoka
wczoraj jak chciałem wsadzić to mi opadł, chyba się z moją rozejdę

Gość gość
Lodzik w wykonaniu ex. Co chwile zatrzymywala sie bo cos jej nie pasowalo.... a to niby wlos, albo kropelka spermy na jezyku....... zawsze konczyla reka.... konczyla to za duzo powiedziane..... po pierwszym wytrysku zamiast dokonczyc robote natychmiast biegla do lazienki myc rece.... masakra

Gość gość
uuu współczuję. taki lodzik od niechcenia. ja się cieszę jak mogę mężowi o*******ć. pcham aż do gardła, czasem się krztuszę ale to też go podnieca. i połykam co dostanę. trzymam go w trakcie za jaja, albo pieszczę paluszkiem jego d*pkę.

Gość gość
a z lip to chyba nakrycie nas przez moich rodziców - byli wściekli, mamę poniosło i wyprosiła faceta, a mnie op********a ale sama nie potrafiła wprost powiedzieć z jakiego powodu :D pierdzenie cipką to standard. lipa jest też jak mam nie do końca gładkie nogi, a mąż akurat musi złapać mnie w trakcie za łydkę... mimo 10 wspólnie spędzonych lat wciąż mi wstyd wtedy :)

Gość gość
......lipa to jak podczas ostrego rzniecia od tylu, mezowi qtaz sie omska i wyladowal w mojej pupie..... :-( jaki bol!!!! ........ 3 dni przepraszal i tlumaczyl ze to niefart...... :-)

Gość gość
a to też mi się przytrafiło... popłakałam się z bólu wtedy

Gość gość
jak lizalem d*pcie mojej dziewczynie ona w tm czasie poscila bąka. I raz ubrudzilem sie kupą podczas anala. ogolnie to nic strasznego.

Gość gość
Z tym "przypadkowym" penisem w pupie to faktycznie boli jak cholera...... a myslalam ze tylko moj taki niezdara :-D

Gość gość
Zdarzyło się, że kobieta która ciągnęła mi druta wypluła spermę na prześcieradło, zamiast połknąć 😡 Od razu z nią zerwałem, nie pozwolę żeby szmata tak mnie poniżała :O

Gość gość
powinna połknąć, a nie czyste prześcieradło obspermiać.

Gość bognaaa
Na imprezie rodzinnej ciotka przylapala nas jak robilam swojemu chlopakowi loda :-( powiedziala zebysmy sobie nie przeszkadzali i wyszla. Puzniej przy stole jak juz wszyscy byli wcieci, podeszla do mnie i powiedziala ze moj chlopak ma fajna duza palke i ze zazdrosci mi..... myslalam ze sie spale ze wstydu :-(

Gość gość
Facet skonczyl zanim wyciagnelam jego wacka ze spodni.... :-D . A mial sie za takiego ogiera :-D :-D :-D