Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroniax24

pieszczoty na 3 randce

Polecane posty

Gość weroniax24

ostatnio poznalam fajnego chlopaka. Pierwsze dwa spotkania byly w resteuracji. Na 3 bylam u niego na imprezie i doszlo miedzy nami do pieszczot. Chyba mu sie podobalo ale chcial prawdziwego sexu. Powiedzialam ze za wczesnie na to, wiec wiecej nie naciskal. Przytulalismy sie a pozniej zasnelismy. Rano dziwnie sie czulam. Mialam juz doswiadczenie ze po odmowieniu sexu kolesiowi on przestal utrzymywac ze mna kontakt. Balam sie ze tym razem moze byc podobnie, bo przeciez krotko sie znamy i nie wiem czy on chcialby cos wiecej. z tego co mowil nie mial dziewczyny co nie wyklucza tego ze mogl z kims sypiac, bo mial gumki w szufladzie. Rano powiedzialam ze zbieram sie do domu. Przytulil mnie i powiedzial ze jest zmeczony gdy wychodzilam chcial zebym go pocalowala. moze troche bylam chlodna dla niego, albo on sie dziwnie czuje ze mu odmowilam stosunku. Zanim dojechalam do domu napisal mi smsa zebym napisala jak dojade. Odpisalam. napisal ze go wymeczylam...myslicie ze bedzie chcial sie dalej spotykac? czy mnie zleje jak tamten?

Gość AWFDEF
jak się do ciebie juz nie odezwie, to znaczy że się wyratowałaś i nie wpakowałaś w jakiees bagno :)

Gość vadro
ja bym napisał

Gość weroniax24
moze zniechecilo go to ze bylam troche spieta...wiadomo nowa sytuacja ale pozniej sie rozkrecilam i mu sie podobalo.doszedl

Gość jeżeli zależy mu trochę
napisze czego Ci życzę' 🌻

Gość weroniax24
teraz nie wiem czy przez to ze nie bylo sexu to czy nie stracilam szansy na dalsza znajomosc

Gość weroniax24
troche mnie dziwi tez to ze dopiero po alkoholu bardziej sie otwiera i pisze mi wtedy jakies sugerujace na to ze mu sie podobam rzeczy a normalnie utrzymuje kontakt pyta co u mnie ale tak bardziej kolezansko...mam wrazenie ze jest zdystansowany

a kiedy się widzieliście ?

Gość weroniax24
wczoraj bylam u niego na noc...twierdzil jak wychodzilam ze jest zmeczony po dwoch nieprzespanych nocach

Gość weroniax24
co myslicie?

wczoraj... :) uwierz-może być zmęczony zadzwoni lub napisze większość facetów nie odczuwa potrzeby pisania lub dzwonienia (podobno- nie znam się aż tak) jeżeli ma Cie to jakoś pocieszyć :) powiem Ci że moja Fascynacja też nie pisze do mnie tak często jakbym chciała i np.po 3 lub 4 dniach odzywa się jakby nigdy nic :) niestety musisz uzbroić się w cierpliwość wiem trudne :)

Gość weroniax24
on tez tak ma pisze po 3, 4 dniach

Gość weroniax24
moze ktos mial podobna sytuacje?

Gość Gaggsywgsbsh
Ile ty masz lat dzieciaku? 16??! Zapytaj mamę o radę

Gość weroniax24
24

Gość weroniax24
napisalam wczoraj do niego ze chyba sie zagalopowal i ze jesli bylam laska na jedna noc to niech ma jaja i mi to powie. odpisal czy dal mi powod bym tak mysla i ze chce nadal sie spotykac...co myslicie

Gość napisal ci wyraznie
to co jeszcze chcesz uslyszec?

Gość weroniax24
liczylam ze po tych czulosciach nocnych bedzie sie czesciej odzywac i da mi wyraznie do zrozumienia ze chce sie spotykac...a moze napisal tak bo mu sie glupio zrobilo a moze przesadzam

Gość zirytowany
Ale laka, zrobilas mu ustami ? w ogole poszlas z nim do lozka tylko nie dalas mu dupcie, wiec to jest to samo. Ja bym nie zadzwonil bos latwa dupa.

Gość weroniax24
super dzieki;/

Gość pani kronik
A te pieszczoty to co dokladnie? Zwykle calowanie czy lodzik? Bo lodzik to juz seks.

Gość weroniax24
calowanie, dotykanie, petting

Gość a dlaczego po
2 nieprzespanych nocach..co robil? i ile ob ma lat?

Gość weroniax24
pil z kolegami w mieszkanniu u siebie, 24

Gość zirytowany
Ja pierdole co za patologia. I Cie to kreci ? jak mozna pic z kumplami w mieskzaniu do upadlego 2 dni . Toz to alkoholizm.