Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajnerkaa

jak to odebrać .... o facecie proszę odp

Polecane posty

Gość rajnerkaa

poznalam fajnego faceta miły fajny przystojny wiecie jak jest okazało się ze mieszka na drugim końcu polski... zaczelismy ze sobą pisac ale jakos czułam ze on nie jest sam ... dzis w koncu napisałam masz stała laske a ze mna tak tylko piszesz napisz mi tak/nie i po problemie odp : bardzo cię lubie lubie z toba rozmawiać, pisać i chętnie się z toba na kawę umówię, jedno nie wyklucza drugiego, to nie jest palestyna. kiedyś byłem z dziewczyną przez ponad 5 lat i po za nią świata nie widziałem, nie rozmawiałem z innymi, nie spotykałem się ze znajomymi i co....wystawiła mnie, sama już dawno jest szczęśliwą żoną... człowiek się całe rzeczy uczy i jest głupi. są rzeczy i zasady których przekracać nie można i nigdy tego nie zrobię, ale znajomości, kontaktów czy pomocy komuś znajomemy nigdy nie odmówię. czyli mam mnie za kolezanke tylko i to zdanie o zasadach ze ich nie przekroczy znaczy tylko pisanie i kawa tak? chodziło mu o to ze jej nie zdradzi tak?

Gość zakompelsiony faceciik
faceci to zjeby :D każdy tak mówi "raz mnie dziewczyna wystawila to teraz bede bad boyem i ruchaczem juz wiecej ne pokocham i nie zaufam" poszukaj lepiej jakiegoś zdrowego na umyśle:) 🖐️

Gość rajnerkaa
fakt ze dziwnie pisze ale jakoś tak wczesniej mu nie przeszkadzało pisać co o ze mną nie zrobi i jak by mogło być miło a teraz ze kawe moze ze mną wipić nawet jak ma laske :( nie ogarniam

Gość f.i.r.u.m.e
tani lovelas ktory chcialby miec dwie laski, zakompleksiony, powikeszy swoja meskosc przez ruchanie jej , Ciebie i jeszcze kilku innych pewnie brzydki i niedowartosciowany

Gość rajnerkaa
ale jakos tak wczesniej pisał do mnie nie jak do kloezanki ale pewnie macie racje co mu odp zeby wyjsc jakos z tego

Gość rajnerkaa
olac ta znajomość w ogóle nie pisać ? nie chce zeby pomslał ze mi az tak na nim zależało ze sie obraziłam tym bardziej ze pisałam ze info jak jest nie zmieni mojej chceci pisania ale niestety zmieniło

Gość rajnerkaa
czy tylko ja trafiam na popaprańców

Gość rajnerkaa
up up

Gość rajnerkaa
ja to wiem ale on chyba myslal ze sie rzuce na niego na tej kawie........

Gość jamerra
wg mnie jak facet gada/rozpisuje się o innej/byłej to nie mysli o swojej rozmówczyni powaznie tylko traktuje ja jak kumpelke i nie jest zauroczony

następny "szczery" popapraniec. Nie, nie tylko Ty na takich trafiasz. Najfajniejsze jest to,że oni zawsze potrafią z taką łatwością sami się usprawiedliwić.

Gość rajnerkaa
3 miesiące pisania ... i na nic to było.... głupio gadał jak nie moze sie spotkania doczekac ze czeka ze marzy o nim ze mu sie podoba to pisanie itp a co zrobił teraz nawet nie potrafił napisac tak mam dziewczyne tylko pisze ze to ze się moze na kawe umówic jedno drugiego nie wyklucza jak z tego wyjsc z podniesioną głową z uwagi na prace musimy sie kontaktować ze sobą

Gość rajnerkaa
up up

Gość rajnerkaa
nie umiem się w tym ogarnąć ..........i juz zle mi :(((

Gość rajnerkaa
up up

Gość wredniucha10
napisz mu, żeby się walił na ryj i zakończ znajomość - gość najwyraźniej przygruchał sobie na teraz coś do bzykania, a ciebie trzyma w razie wu

Gość itensen
Najpierw zastanów się czego sama pragniesz. Mam wrażenie, że szukasz odpowiedzi właśnie na takie pytanie.

Gość rajnerkaa
pragne troche zrozumienia i namiastki miłości

Gość rajnerkaa
up

Gość 6767676yyty
wyczułaś go to dał taką odpowiedź co Ci po takiej znajomości siedzi z nią z Tobą z doskoku popisze jak znajdzie czas ale i tak pójdzie do niej chyba,że ujeła byś go nie wiadomo jak to może i jeszcze warto by było ale co przez neta?Jak on na drugim końcu Polski...

Gość rajnerkaa
up up

Gość rajnerkaa
starałam się dzis nie pisać do niego byc oschła jak dzoniłam ale łatwo nie bylo caly czas pisal zebym juz tak nie robila ze mu zle ze on chce zebym jak wczesniej się usmiechała