Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lemoniadowy_Joe

gruba dziewczyna vs szczupły chłopak

Polecane posty

Co może chodzic po głowie dziewczynie z nadwagą, startując do szczupłego i zadbanego faceta. Byłem wczoraj na imprezie...był to troche bal potworów i ciężko było o ładną i szczupłą dziewczynę. Jak tylko pojawiliśmy się z kumplem na parkiecie zaczęły nas podrywać grube baby (wzrost ok 165 i waga min 80 kg) . Zmieniliśmy parkiet i tam to samo...Tak nas obstawiły, że szczupłe nie byłyby w stanie się przebić. Poszliśmy do baru a tam usmiechy w naszą stronę od 2 puszystych. Na co one liczą? Czy takie kobiety nie mogą sobie wybierać kogoś w swoim rozmiarze? Czy grube dziewczyny tak mają w naturze, że ich celem jest szczupły facet?

Gość Joooolietka
To tez kobiety, powinienes sie cieszyc ze masz u nich powodzenie ;P

A niby z czego tu sie cieszyć...żaden facet nie chce być atrakcyjny tylko dla grubych. To raczej wpędza w kompleksy niż dowartościowuje

Lemoniadowy...a czy jakby schudla to bylbys zadowolonuy i czulbys sie dowartosciowany? Sam pewnie nie jestes jakims Jolero. Zalosne...

Nie jestem Jolero - ale też nie jestem niedorajdą, na którego dziewczyny szczupłe nie zwracają uwagi. Może nie jestem wysoki (176) lecz wpływu na to nie mam, przecież się na kole nie rozciągnę :-) Staram się nadrabiać czymś innym: fajnym ubraniem, nienagannym usposobieniem, kulturą osobistą i elokwencją. Co do otyłości to sorry, ale wiekszość jest wynikiem obżerania się a tylko mały % zaburzeń zdrowotnych.

Ps Tu nie chodzi o dowartościowanie...tu chodzi o to, że szczupły facet idzie na imprezie, chce potańczyć ze szczupłą dziewczyną a trafia na zlot wielorybów. Drugi dojczland się w Polsce robi :-(

Gość tam marudzisz lemoniada
Jak bys chcialz chuda zatanczyc to Ci nikt nie zabroni , skoros taki kulturny to przepros i przejdz , nie sadze by te wieksze dziewczyny specjalna barykade na Ciebie zbudowaly ...echhhh co za durnoty te chlopy.

Gość weqwweewe
możesz stworzyć związek tak jak ten od mięsnego jeża :classic_cool:

"Jak bys chcialz chuda zatanczyc to Ci nikt nie zabroni" Było kilka szczupłych i to one uratowały mój wieczór.Chociaż konkurencja wśród facetów była duża to stanąłem na wysokości zadania :-D Mój kumpel niestety ma mniejszą siłę przebicia i słabszą głowę, więc musiało się tak skończyć, że trafił w paszczę wieloryba :-/

Gość JanuKw
grubie dziewuszyska są wyjątkowo nachalne, uparte, nieustępliwe - uwaga na takie !!! wydają się być miłe, wesołe, towarzyskie a tak naprawdę polują na chłopaków o normalnej wadze, żeby się móc do kogoś przytulić bo kto normalny z własnej nieprzymuszonej woli takiego potworka z fałdami tłuszczu by chętnie tulił ? To przecież zaprzecza zdrowemu poczuciu estetyki