Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.banaskiewicz

Ktoś z was dorabia sobie w jakiś sposób??

Polecane posty

Gość m.banaskiewicz

Może macie jakieś pomysły na pracę zarobkową nie wychodząc z domu?

Gość jvfrgv
A co umiesz robić ...co lubisz robić?

Gość madenia
witam ja sobie dorabiam tu www.zarabianie24net.pl i sie super zarabia:) zapraszam, pomoge

Gość nn099ta pakiet kupic sportowy
ludzie kasy nie maajaa on pakiet sortowy kaze kupic.plis

Gość Damian_21
zakłady bukmacheskie /STS, Totolotek - nie mylić z Lotto :D / : miesięcznie dorabiam sobie na nich do pensji ochroniarza /1200zł/ średnio ok. 400-500zł, choć bywają miesiące, że "jestem w plecy" parę stówek, ale ogólnie nie narzekam, tyle, że trzeba się "znać" na sporcie i mieć stalowe nerwy, zbieram także okazyjnie złom, który "opylam" w skupach, ale mam z tego maxymalnie do 200zł miesięcznie

Że dorabiam to moze za dużo powiedziane, ale ostatnio udało mi sie sprzedać dwa własnoręcznie zrobione notesy na przepisy po 190 zł kazdy...po odliczeniu kosztów materiału wyszło z tego 220 zł zysku :) tyle że to żaden pieniądz, zwłaszcza jeśli sie weźmie pod uwagę ile czasu poświęciłam na robienie różnych ozdób i składanie wszystkiego...w każdym razie zawsze to jakaś satysfakcja że ktoś chciał kupić coś co sama zrobiłam, i to za niemałe pieniądze szczególnie że bez takiego notesu można żyć i nie tęsknić że sie go nie ma :p w sumie nie spodziewałam sie że ktoś kupi...no ale jednak :)

w sumie nie spodziewałam sie że ktoś kupi - rękodzieło jest w modzie

Gość czary mary gosia
pilnuję cudzego dziecka w swoim mieszkaniu za 800 miesięcznie, na czarno

Gość MariaWróblewska
Czy dalej nadal szukasz pracy dodatkowej, czyli możliwości zarobienia kilkuset złotych w jakiś sposób? Najlepiej takiej, która będzie Ci odpowiadać? Takiej, gdzie wiesz: co robić, jak robić i za ile? Jeżeli tak, to mam dla Ciebie coś, tuż przed otwarciem, co może Cię zainteresować. Już za kilka dni startuje nowy projekt, pierwszy taki w Polsce, który, można tak powiedzieć: „załatwia ludziom dodatkową pracę. (za darmo!) Jeżeli interesuje Cię dodatkowa praca, interesuje Cię możliwość zarobienia dodatkowych 200, 300, 700 czy 1000+ zł w odpowiadający Tobie sposób to sprawdź tu: www.addwork24.com

Gość hee he
a ja dorabiam na opiece u seniorow w niem, wychodze na tym ok. 1500 e mies.

Gość hallelujja
ooooo !

Gość gość
nic nie dorabiacie - no macie te wasze bachory i zero kasy, "MAZ"-pewno uciekl z tego "udanego" zwiazku ! - a wiec zostalyscie wielutnie WYROOCHANNE- bo przez bylego i przez partie - wlasnie zadzaca ! .......... - buuuuu haaaaa ha