Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamili

Pocenie przy zasypianiu

Polecane posty

Gość mamili

czy wasze dzieci (ok3-4 lata) też pocą się w zasypiając? Pytam, bo moja córka ma czasem całą główkę mokrą...w sypialni ma ok 22 stopnie, cienką piżamę, ale puchową kołderkę. Czy za ciepło ją ubieram?

Gość mamili
poradzicie?

Gość mamili
nikt nie ma takich problemów?

Gość mamili
kobiety?

Gość Szpindlerowy mlyn
moim zdaniem za cieplo m w sypialni, no i ta kolderka puchowa

Gość moja corcia tez sie poci
czesto ma mokra głowke konsultowałam to z lekarzem i mam sie tym nie przejmowac jesli oczywiscie jest zdrowa

Gość mamadziewczynkizzezem
Po pierwsze w nocy nie powinno być więcej niż 19 stopni i nie za ciepła kołdra. Po drugie dziecko, któremu podczas snu czy jedzenia poci się mocno główka może mieć zaburzenia gosodarki fosforowo-wapniowej. Potrzeba więc zrobić badanie krwi pod tym kątem i lekarz neonatolog (a nie zwykły pediatra, bo oni norm nie znają i zaczną panikować przy najmniejszej różnicy) powinien te wyniki zobaczyć. Moje dzieci miały problemy podobnej natury i musiałam im ograniczyć posiłki mleczne, a wprowadzić zamiast tego owocowe i zupki warzywne (miały niespełna 4 miesiące).

Gość ale dlaczego zaraz
uwazacie ze cos musi dziecku dolegac moje dziecko sie tez pociło tez szalałam a okazało sie ze jest wszystko w normie nieraz przebierałam je cale a w sypialni mam 19 stopni niektore dzieciaki poca sie bez konkretnej przyczyny chorobowej