Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FasolkaSzparagowaNaObiadek

sprzatanie praca

Polecane posty

witam.Mam dom 190 m2 i potrzebuje jakas osobe ktora przyjdzie raz w tygodniu posprzatac dokladnie dom typu wszystkie kurze,podlogi umyc,wyszorowac dwie lazienki itp.Pranie,prasowanie,zmiana poscieli i okna to juz by byla moja dzialka.?ile moge zaproponowac takiej osobie.Gdy ja sprzatam zajmuje mi to 2.5 h.Jaka mam cene zaoferowac?Myslalam nad cena 100 zł,czy to za malo czy za duzo?Praca ewidentnie dla soboy ktora chcialaby sobie dorobic oczywiscie.

z doświadczenia wiem, że dokładnie nikt nie posprząta w 2,5 h takiej powierzchni. Moim zdaniem taka praca zajmie ok. 4 godzin i 100 zł jest ceną dobrą ( chyba, że mieszkasz w Warszawie czy innym dużym mieście - tam stawki są dużo wyższe ) Ola

Gość a ja mam wrazenie
ze ten temat to kolejna prowokacja do klotni jeden temat o pracy juz wrze

pisze powaznie.Ja wyrabiam sie w 2,5 h.Mam wszystko z gory na dol zaplanowane,gdyz mam male dziecko i musze sie sprezyc.Gdybym obijala sie moze zeszloby mi z 4 h.Dla mnie nie gra roli czy pani ktora bedzie sprzatala bedzie to robila w godzine czy w 6 ale ma byc dom na blysk wedlug wczesniejszych ustalen co i jak.Wiec uwazacie ze cena jest adekwatna do tego?Jestem ze slaska.A teraz mam koljeny problem,gdzie znalezc taka osobe,lepiej szukac wsrod znajomych czy lepiej z ogloszen kogos kogo nie znam?Jesli doradzicie ogloszenia to na jakiej stronie bo mam problem.

Gość a ja mam wrazenie
a skad konkretnie jestes pytam bo tez jestem ze slaska

Gość sprzatam w bogatych domach
za dom 200m dostaje 150xzl 5 godzin ale mieszka tam 1 osoba,niegotujaca

gmina swerklaniec

hmm ja mysle ze lepiej poszukac po znajomych , wpuscic obca osobe to trzeba miec odwage... różnie bywa , moze potem okraść Ciebie albo cos...

tez tak myslalam kogos znajomego ale juz pytam od 2 tyg i mam problem z tym.nie ma chetnych dlatego was pytam czy ta cena nie za mala

Gość cwaniara autoreczka !
190m2 + pranie,prasowanie i za 100zł ! ??? Chyba żartujesz damulko ! zatrudnij sobie firmę sprzątająca mądralo Jak ci przyjdzie wybulić 600 zeta to będziesz miała te swoje 100 zł żebyś sie nimi nie udławiła przypadkiem

pranie,prasowanie,okna,zmiana poscieli to juz moj zakres prac.Wied pani sprzatajca nie bedzie musiala tego robic.

ok dziekuje wam bardzo.Bede jeszcze pytac po znajomych.Jesli ktos z gminy swierklaniec i zainteresowany prosze podac maila to odpisze.

Gość popol
jeśli faktycznie to praca na 2,5h to na godzinę wychodzi 40zł to nie tak źle ale pomyśl czy to będzie miejscowa czy dojazdowa bo jednak bilet czy benzyna kosztuje. Może warto dać te 120 zł ? Pytanie też czy te łazienki i cały dom jest zadbany czy potraficie zrobić syf na maksa w tydzien czasu ? Szczerze to ja sprzątałam zagranicą domy i powiem Ci że za posprzątanie chaty takie 15-200 metrów( jednorazowe) brałam w przeliczeniu 250zł ;) Więc jak na warunki polskie to ta połowa ceny byłaby uczciwa myślę

Gość zonaKraka
Za jednorazowe sprzątanie 100 zł? Moim zdaniem w porządku. Sama robisz w 2,5 godz. może, ale po pierwsze- na pewno po sobie nie sprawdzasz czy wszystko masz idelanie na błysk, po drugie- pewnie rzadko robisz jednym ciągiem. Bo przy sprzątaniu pewnie trzeba przetrzeć też szafki w kuchni (fronty), umyć kuchenkę, zlew, łazienki to mycie wanny/prysznica, umywalki, muszli, ew. bidetu, wymiana worków na śmieci, mycie glazury, luster, podłogi trzeba najpierw odkurzyć albo zamieść...

Gość kurde no wiesz
slask , zarzecze, dom około 200m2 200 zł co 2 sobotę mycie okien kolejne 200 zł

2,5godziny 190m dom chyba jakis zart, pobierznie tak ale dokladnie to juz 3-4godziny minimum nie obraz sie ale ja dokładnie 120mdom sprzatam ok 4 godzin w 2,5 godziny to tak po łepkach przelece a nie dokładnie umyje (mowie o wlasnym)

To może firma sprzątająca się jakaś nada? Np Błyszczy :) Posiada wykwalifikowaną kadrę, którą cechuje uczciwość i rzetelność wykonywanych działań. A ich priorytetem jest wysoka jakość wykonywanych usług oraz zaufanie klientów :)

U mnie by się świetnie sprawdziła. Uważam, że naprawdę dobrze prowadzę dom, ale gdyby raz w tygodniu ktoś jeszcze przychodził to byłabym szczęśliwszą osobą :)