Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia,.

Czy to prawda, ze po porodzie sn daje sie lekarzowi 200zł żeby zszył ciasno??

Polecane posty

Gość kasia,.

Czy takie zszycie gwarantuje ciasna pochwę?nie chce mi sie w to wierzyc, bo wtedy nie sitnailoby cos takiego jak plastyka pochwy....Jednak moze to prawda,napiszcie o swoich doswiadczeniach. pozdrawiam

Gość Kurka bez pazurka
A skąd masz takie informacje?:D Bajek Ci ktoś naopowiadał

Gość wiekowamoże jestem
tak to prawda.Moj maz dal w trakcie porodu 100 zl i zszyl srednio.Gdy skonczyl sie polog dalam kolejna stowe i w gabinecie zszyl mnie tak ciasno ze maz mial problem mi nawet wsadzic kciuka ;

Gość kasia,.
No wlasnie ktos mi powiedzial ze w kieleckiem to popularna praktyka,calkiem zwyczajna i dziwil się, że nie wiem o co chodzi.... Jednak czy naprawdę cos przegapilam,czy jezeli lekarz zszyje ciasno to pochwa jest ciasna jak przed porodem?

Gość wy glupie scierki
wejscie do pochwy jest ciasne i kobiete boli, ale pochwa jest dalej rozciagnieta i wielka jak wiadro

Gość kasia,.
nie interesuja mnie wyzwiska. Twoja matka,siostra moze zona tez rodzila, takze w ten sposb o nich myslisz... Chcialabym poznac prawdę, ze pluc lub nie pluc sobie w twarz ze czegos zaniedbalam.Sklaniam sie ku mysli, ze to brenie,bo dziecko przechodzi przez caly kanal rodny i faktycznie wejscie jest ciasne a w srodku niestety juz nie. Moze nie mam racji, chcialabym poznac Wasze opinie

Gość kasia,.
Ludzie to nie prowokacja!!!Czy ja naprawdę zylam w takiej nieswiadomosci czy jestem az taka naiwna ze uwierzylam temu komus,ze to prawda? Proszę o rzeczowe wypowiedzi

Bzdury totalne. Zwykle szwy są tylko na zewnątrz, chyba że poród był bardzo bardzo ciężki.

Gość logic is for pussies
może faktycznie kiedyś od kogoś wziął doktor-krawiec do kieszeni za "wyszycie ładnych wzorków" ;) a urosło do legendy miejskiej

Też o tym nie słyszałam, ale może coś w tym jest. Ja miałam ten komfort, że jak urodziłam to na dyżurze była akurat moja lekarka prowadząca i to Ona mnie zszywała.

Gość teoria w praktyce
Kasiu wracaj do podstawówki na lekcję biologii :O oczywiście że to totalne bzdury. to tak jakbyś zamurowała drzwi do pokoju,ale pokój pozostaje bez zmian.

Gość Kurka bez pazurka
Normalny lekarz zawsze stara się szyć tak, żeby było ok. łapówkowicza to może i trzeba zachęcać finansowo. Ja po dwóch porodach zostałam zszyta poprawnie- bez dodatkowych kosztów;)

Gość kasia,.
Ok,dziękuję.Ulżyło mi, ze jednak nie zdarzylo się tak, że moglam byc ciasna a nie jestem z powody swojej niewiedzy, nieswiadomosci itp.Ten ktos opowiadal cwaniacko o swojej zonie, ze to normalne, ze zwyczjane,ze to zwykla praktyka i troskliwi męzowie tak robią. Strasznie mnie to zabolało,choc wydawalo mi sie to bajką,bo brzmi to irracjonalnie...

Gość Kurka bez pazurka
To oni się dali zrobić w jajo, że zapłacili za coś co powinni mieć za darmo:P

Gość taka jedna Malgoś
podnoszę bo ciekawe

Gość taka jedna Malgoś
up up

Gość milenkakakakaak
ja dalam 500 i mam zszyta na bardzo bardzo ciasno-przynajmniej mam chlopa z glowy i nie musze krecic ze mnie glowa boli....

Gość ale głupoty opowiadacie
a jak nie pękniesz albo cie nie będą nacinać bo urodzisz śledzia to co chcesz zszywać? Takie teksty to są tępych małolat mamusiek! Nie wiem w ogóle co ma ciase krocze wspólnego z pochwą ale może autorka jak widać medyk od siedmiu boleści wie.....

Gość no co ty? poważnie?!
Jasne! Za 300zl są w stanie od razu odtworzyć ci błone dziewicza! :D

Gość odpowiedz na pytanie
nie,to nie jest prawda i jestes glupia-bo jak glupia udajesz,to i tak w sumie to samo

Gość up uopm
podnoszę