Gość Nagraj to i idź do mediów Napisano Styczeń 6, 2013 Daj mu popalić. Wydrzyj się na niego tak aby cały zakład pracy słyszał. Przecież cię nie uderzy. A jeśli uderzy, szarpnie lub coś to na pewno zostanie siniak i wtedy idź z tym do szefa albo na policję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flądra brzydka Napisano Styczeń 6, 2013 nie pokazuj dyktafonu, no co ty! Niech się trochę nagra .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Styczeń 6, 2013 Nie słuchaj w żadnym razie głupich rad i nie kłóć sie z nim. Mozesz grzecznie zwrócić mu uwagę, ale absolutnie nie podnoś głosu i nie zniżaj sie do jego poziomu...i nagrywaj wasze rozmowy, najpierw w ukryciu, a jak już będiesz miałą dowody zacznij nagrywać jawnie, moze sie opamięta i wystraszy, a jak nie to do szefa z tym co nagrasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zrobiłam inaczej Napisano Styczeń 6, 2013 poprosiłam kolegę z podwórka o pomoc. Ten kolega to taki nafaszerowany chemikaliami z byczym karkiem facet. Przyszedł kiedyś pod mój zakład, wychodziliśmy z pracy, podszedł do mnie, pokazałam mu ręką gościa, który mnie prześladuje. Podszedł do niego, przyjrzał mu się dokładnie i odszedł. Od tego czasu z szacunkiem do mnie się odnosi, koledze dałam flachę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga dobrze mówi Napisano Styczeń 6, 2013 sluchaj Kingi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2018 Ciekawe jak sie skonczyla ta sprawa autorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harabasz 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 witam osoba wyzej sytuowana poniza mnie w pracy ,mowiac wszystkim ze jestem gejem ! natomiast ja mam dziewczyne i jestem hetereseksualista ,to nie wystarcza ta sama osoba mowi ze ja udaje tylko ,bardzo boje sie stracic prace gdyz ludzie zaczynaja mi ublizac ! jak sobie z tym poradzic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach