Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka.94

jakie dodatki na studniówkę?

Polecane posty

Gość maturzystka.94

Hej. Niedługo mam studniówkę i nie mam pojęcia jakie dodatki i jaki kolor paznokci dobrać do tej o to sukienki: http://store.orsay.com/index.shtml?lg=pl#url=sukienka-be-owy-.htm%3Fv%3Dp%26lg%3Dpl%26cat%3D4%26type%3Dcategory%26page%3D1%26listType%3Dlimited%26productId%3D46840101%26ajax%3Dcontent%26timestamp%3D1357498346882%26sId%3DC5E4E8A38BE9136E7CA15A65A2E332E8%26divTarget%3Dcontentarea%26listType%3Dlimited Boję się, że jest za mało "elegancka" jak na taki bal. Chciałabym więc aby odpowiednie dodatki temu zaradziły. Myślałam o czerwonych paznokciach i małym czerwonym akcencie we włosy. A co do dodatków to nie mam już zielonego pojecia

Gość olutenka
na stronie są tylko przykładowe modele torebek mogłabym wykonać torebkę specjalnie dla Ciebie, pasującą do kreacji. Zapraszam na bloga

Gość Crosskaaa
Jeśli szukasz ciekawych i oryginalnych dodatków to polecam sklep internetowy Galerii Artystycznej KuferArt:) Biżuteria artystyczna jest naprawdę jedyna w swoim rodzaju i można dzięki niej poczuć się wyjątkowo:)

Moim zdaniem coś z biżuterii ręcznie robionej to na pewno będzie orginalne, ale coś ładnego pasującego do całej kreacji.